Sport

Conor McGregor, acuzat că a bătut măr un faimos DJ italian: „M-a atacat fără motiv! Mi-a rupt nasul!”

Luptătorul UFC Conor McGregor e din nou în prim plan după ce a agresat un cunoscut DJ italian fără niciun motiv, conform mărturiei acestuia.
19.10.2021 | 19:52
Conor McGregor acuzat ca a batut mar un faimos DJ italian Ma atacat fara motiv Mia rupt nasul
Conor McGregor, acuzat că a bătut măr un faimos DJ italian
ADVERTISEMENT

Faimosul sportiv irlandez a ieșit în lumina reflectoarelor cu un incident incredibil, care a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din toată lumea.

Conor McGregor mai are antecedente, după ce recent a sărit la bătaie la Gala Premiilor MTV cu rapperul Machine Gun Kelly, iubitul celebru al lui Megan Fox.

ADVERTISEMENT

Derapaj incredibil al lui Conor McGregor: „Mi-a rupt nasul în fața a zece martori”

Cunoscutul DJ italian Francesco Facchinetti face acuzații grave la adresa lui Conor McGregor, care a sărit la bătaie în public: „La 02:30 dimineața, am fost atacat de domnul McGregor. Faimosul McGregor, care mi-a lovit cu pumnul în gură, mi-a rupt nasul în fața a zece martori, printre care prietenii săi și gărzile sale de corp”.

Cei doi au petrecut împreună în Roma, iar DJ-ul italian a fost responsabil pentru buna dispoziție și cel care s-a ocupat de muzică, unul dintre invitații irlandezului fiind chiar Jose Mourinho: „M-a atacat fără niciun motiv, mai ales că am discutat pentru mai bine de două ore și ne-am distrat împreună. Aș fi putut să tac și să nu spun nimic nimănui, dar trebuie să zic că această persoană este foarte violentă și periculoasă”, a declarat acesta citat de MMA Mania.

ADVERTISEMENT

Mărturia șocantă a soției lui Francesco Facchinetti: „Voia să continue să îl lovească”

Soția lui Francesco Facchinetti a privit neputincioasă cum acesta a căzut la pământ peste masă și inițial a crezut că este vorba de o farsă:

„De nicăieri, l-a lovit cu pumnul în față pe Francesco. Ne-a invitat la altă petrecere. Francesco a fost de acord și apoi l-a lovit. Din fericire, era destul de apropiat și nu a putut să îl lovească prea tare.

ADVERTISEMENT

Francesco a căzut pe spate, pe masă, și apoi pe jos. Prima dată m-am gândit că este o glumă, apoi am rămas încremenită. M-am întors și i-am văzut pe apropiații săi cum îl țineau la perete pentru că el voia să continue să îl lovească pe Francesco”.

Conor McGregor, la un pas de bătaie cu iubitul lui Megan Fox

McGregor a sărit la bătaie cu iubitul lui Megan Fox pe covorul roșu la Gala Premiilor MTV după ce Machine Gun Kelly ar fi refuzat să facă o fotografie cu el: „McConor era gata să împartă pumn”, a relatat un martor de la fața locului.

ADVERTISEMENT
Conor McGregor și Machine Gun Kelly, iubitul lui Megan Fox, la Gala Premiilor MTV
Conor McGregor și Machine Gun Kelly, iubitul lui Megan Fox, la Gala Premiilor MTV.

Irlandezul a fost implicat de-a lungul timpului în foarte multe incidente și este cunoscut pentru violența sa. În 2019, i-a distrus telefonul unui fan din Florida care îl fotografia.

În același an a vrut să facă cinste tuturor clienților dintr-un bar din Dublin cu băutura sa preferată, Proper No. Twelve. O persoană mai în vârstă l-a refuzat de două ori deși i-a turnat în pahar și McGregor l-a lovit cu pumnul în cap.

McGregor a mai creat un scandal monstru înainte de gala UFC 223 din Brooklyn. Alături de alți de 20 oameni a atacat la Barclays Center un antrenor. Irlandezul și „banda” sa au spart geamurile și au aruncat cu obiecte, precum și cu un tomberon plin cu gunoi.

ADVERTISEMENT