Sport

Conor McGregor a fost arestat! Starul din UFC, prins în timp ce gonea prin Dublin cu un bolid de 170 de mii de euro

Conor McGregor (33 de ani) are din nou probleme cu legea. Presa din Irlanda anunță că luptătorul a fost arestat, după ce a fost prins „conducând periculos” prin Dublin.
23.03.2022 | 23:57
Conor McGregor a fost arestat Starul din UFC prins in timp ce gonea prin Dublin cu un bolid de 170 de mii de euro
ADVERTISEMENT

Conor McGregor trebuie să răspundă din nou în fața justiției. Fostul campion mondial din UFC a fost arestat pentru că șofa periculos pe străzile din capitala Irlandei.

Conor McGregor, arestat. Cum a fost prins starul UFC la volanul unui Bentley Continental GT

Superstarul în vârstă de 33 de ani a fost reținut în zona de vest a Dublinului, în timp ce se afla la volanul unui bolid Bentley Continental GT, care valorează aproximativ 170 de mii de euro, anunță jurnaliștii de la Independent.ie.

ADVERTISEMENT

conor mcgregor ufc arestat dublin bentley

Irlandezul, care are mai multe dosare penale din cauza infracțiunilor comise în trafic, a fost prins gonind periculos pe șoseaua carea leagă Lucan de Palmerstown. Conform aceleiași surse, polițiștii care l-au oprit i-au confiscat mașina lui „The Notorious”, dar aceasta i-a fost returnată până la această oră.

Cel mai bine plătit sportiv din 2021, McGregor a fost dus la secția de Poliție din Lucan, de unde a fost eliberat pe cauțiune, dar numai după ce i s-a întocmit dosar penal. Starul UFC se face vinovat de șofat periculos și va trebui să apară, luna viitoare, în fața tribunalului districtual Blanchardstown.

ADVERTISEMENT

Luptătorul a apărut în fața aceleiași instanțe și în 2017, atunci când a primit o amendă de 400 de euro pentru depășirea limitei de viteză.

Ce sancțiune poate primi irlandezul

Pentru șofat periculos, Conor McGregor poate primi o amendă maximă de până la cinci mii de euro sau șase luni de închisoare. Nu este însă exclus ca ambele sancțiuni să fie aplicate.

ADVERTISEMENT

„Domnul McGregor conducea către sala de fitness când a fost oprit de poliție pentru presupuse încălcări ale traficului rutier. A trecut cu brio testele pentru droguri și alcoolemie, care au fost făcute la secție”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Conor McGregor, pentru The Irish Independent.

McGregor a evitat închisoarea după ce a lovit un bătrân, dar e acuzat de viol

În 2019, Conor McGregor a fost extrem de aproape să ajungă în spatele gratiilor, dar s-a ales doar cu o amendă penală în valoare de o mie de euro. Fostul campion mondial din UFC a lovit un om în vârstă în față după ce a avut o dispută cu el într-un pub din Irlanda.

ADVERTISEMENT

La începutul anului trecut, o femeie l-a acuzat pe McGregor că a violat-o în decembrie 2018. Presupusa victimă a susținut că a fost agresată într-un hotel din Dublin, acolo unde a ajuns cu o prietenă, la invitația luptătorului. Violul a fost raportat o lună mai târziu, la insistențele mamei femeii, dar anchetatorii nu au început urmărirea penală a superstarului UFC.

Într-un comunicat pentru publicația People, purtătorul de cuvânt al iralndezului a afirmat că McGregor respinge categoric acuzațiile de viol.

„După o investigație completă efectuată de Poliția națională din Irlanda, care, pe lângă interviurile reclamantei, a inclus intervievarea a numeroase surse, obținerea declarațiilor martorilor, examinarea înregistrărilor cu circuit închis și cooperarea lui Conor McGregor, aceste acuzații au fost respinse categoric.

Reclamanta știe că faptele contrazic afirmațiile din acest proces. Domnul McGregor va contesta orice pretenții și este încrezător că justiția va triumfa”, a spus Karen Kessler.

  • 1,93 milioane de euro este valoarea daunelor pe care le-a solicitat în instanță femeia care îl acuză pe McGregor de viol
ADVERTISEMENT