Sport

Constantin Budescu, apariție inedită pe rețelele de socializare! Ce a postat jucătorul Farului după ce nu a fost în lot la meciul cu Sepsi

Trecut în plan secund la Farul Constanța, Constantin Budescu și-a surpins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o postare inedită.
09.04.2024 | 23:18
Constantin Budescu aparitie inedita pe retelele de socializare Ce a postat jucatorul Farului dupa ce nu a fost in lot la meciul cu Sepsi
Costantin Budescu, apariție inedită pe rețelele de socializare. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În ultima etapă din play-off, Farul Constanța a obținut doar un punct pe terenul lui Sepsi OSK, după ce a remizat cu scorul 1-1. Constantin Budescu nu a făcut deplasarea la Sf. Gheorghe, fiind trecut pe linie moartă de Gică Hagi după prestațiile din acest sezon.

Ipostază inedită pentru Constantin Budescu

Actualul statut în cadrul echipei de la malul mării pare să nu îl afecteze prea tare pe Constantin Budescu. La două zile după ce echipa sa a obținut doar un egal pe terenul lui Sepsi, ”decarul” Farului a fost filmat într-o postură inedită.

ADVERTISEMENT

Budescu a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare în postura de DJ la un eveniment privat, distrându-se copios și dasând pe ritmul melodiei de pe fundal.

Distracția a continuat în secțiunea de comentarii, acolo unde Billel Omrani, fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că este un obișnuit al cluburilor din București, a reacționat cu emoticoane de ”hahaha”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu se mai bazează pe Constantin Budescu

Farul Constanța l-a adus pe Constantin Budescu în vara anului 2023. În tricoul echipei dobrogene, mijlocașul a bifat 29 de partide și a reușit opt goluri şi nouă pase decisive.

În ultimele partide, Budescu nu a mai arătat forma din toamna anului trecut iar Gică Hagi a decis să nu mai conteze pe serviciile lui, acesta bifând doar 10 minute împotriva celor de la FCSB în această ediție a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani, Constantin Budescu era chiar în atenția echipei naționale, fiind convocat de 15 ori și marcând cinci goluri pentru prima reprezentativă.

Gică Hagi, dezamăgit după Sepsi – Farul 1-1: „Inexplicabil”

Fără Constantin Budescu și Ronaldo Deaconu în lot, echipa antrenată de Gică Hagia obținut doar un egal pe terenul lui Sepsi OSK, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

La final, Gică Hagi s-a arătat dezamăgit de evoluția elevilor săi și a declarat că este ”bulversat” pentru jocul Farului din prima repriză.

ADVERTISEMENT