Sport

Constantin Budescu, execuții geniale în amicalul Farul – Unirea Slobozia. A dat două pase de gol. Video

Constantin Budescu și-a mai arătat încă o dată talentul uriaș, oferind câteva execuții de geniu în meciul amical Farul - Unirea Slobozia.
22.03.2024 | 19:21
Constantin Budescu executii geniale in amicalul Farul  Unirea Slobozia A dat doua pase de gol Video
Constantin Budescu și-a mai arătat încă o dată talentul uriaș, oferind câteva execuții de geniu în meciul amical Farul - Unirea Slobozia. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Decarul” lui Gică Hagi a traversat o scădere de formă în ultima perioadă, dar Ciprian Marica i-a luat apărarea la FANTIK SUPERLIGA și a explicat că acesta are capacitatea să rupă echilibrul în orice partidă.

Execuții fabuloase reușite de Constantin Budescu în Farul – Unirea Slobozia

Iar Constantin Budescu a confirmat încrederea arătată și a făcut spectacol în amicalul Farul – Unirea Slobozia. Cu execuții desprinse din jocurile video, jucătorul ”marinarilor” a oferit două pase magistrale din care au ieșit golurile campioanei en-titre.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea de la Ovidiu a început în forță, iar în minutul 3 constănțenii au deschis scorul. Luca Andronache a recuperat un balon în jumătatea proprie și i-a pasat lui Budescu în partea stângă.

Acesta a așteptat câteva momente pentru ca unul dintre coechipierii săi să ajungă în careul advers, a centrat fabulos cu exteriorul în fața porții și același Andronache a marcat în poarta formației din Liga 2.

ADVERTISEMENT

”Marinarii” și-a dublat avantajul în minutul 38, atunci când Budescu a mai scos din joben o execuție uluitoare. El l-a angajat pe Amine Benchaib cu o pasă dată pe spate. Belgianul a rămas singur cu portarul și a îndeplinit o simplă formalitate.

Ce formulă de echipă a folosit Hagi

În repriza secundă, Unirea Slobozia a devenit mai periculoasă și a redus din diferență. În minutul 54, bine lansat în adâncime, Dragoș Lazăr a trecut prin defensiva Farului și a înscris cu un șut la colțul scurt golul care a stabilit scorul final: 2-1.

ADVERTISEMENT

În acest meci, Gică Hagi a început cu următoarea formulă de echipă: Buzbuchi – Grosu, M. Popescu, Gustavo, Cr. Ganea – Queiros, N. Popescu, Andronache – Budescu, Benchaib, Rivaldinho. Pe banca de rezerve s-au aflat Mușat, Boli, Larie, Ștefănescu, Gică, Croitoru, Leonte, Banu, Casap, Codreanu, Deaconu, Băsceanu.

În urmă cu 3 zile, Farul Constanța a pierdut, scor 3-4, meciul amical disputat pe terenul echipei Dunărea Călărași, iar Gică Hagi a fost impresionat de tânărul jucător al călărășenilor Rareș Coman.

ADVERTISEMENT

Puștiul de 16 ani a evoluat timp de 62 de minute, oferind o imagine de ansamblu asupra atuurilor sale, printr-o lipsa de trac, un curaj demn de partide mari și o tehnică în regim de viteză impresionantă pentru vârsta sa fragedă.

ADVERTISEMENT