News

Constantin Budescu intră în cantonament cu echipa după ce a fost eliminat! Nu are mai devreme vacanţă. EXCLUSIV

17.12.2019 | 19:12
Constantin Budescu intra in cantonament cu echipa dupa ce a fost eliminat Nu are mai devreme vacanta EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a avut o seară de coşmar la Cluj, în meciulCFR – Astra, 2-0. Mijlocaşul a fost eliminat după ce a încasat două cartonaşe galbene în două minute. Din informaţiile FANATIK, fotbalistul nu va intra mai devreme în vacanţă. El va intra în cantonament cu echipa înaintea meciului cu Academica de vineri, chiar dacă nu va putea evolua în acea confruntare. 

Constantin Budescu intră în cantonament cu echipa după eliminarea cu CFR Cluj!

Astra Giurgiu a pierdut fotoliul de lider din Casa Pariurilor Liga 1 după 0-2 cu CFR Cluj, la capătul unui meci modest făcut de echipa lui Bogdan Andone. Fără Denis Alibec, Astra a avut mari carenţe în atac şi nici “magicianul” Budescu nu a putut să scoată o execuţie spectaculoasă din “joben”.

ADVERTISEMENT

În schimb,mijlocaşul Astrei a reuşit o altă magie în finalul meciului. S-a certat cu arbitrul şi apoi l-a cosit pe Juan Culio la mijlocul terenului şi în doar două minute a reuşit “să dispară” de pe teren pentru două cartonaşe galbene încasate.

Totuşi, Budescu nu va intra în vacanţă. FANATIK a aflat că mijlocaşul va fi în cantonament cu echipa sa chiar dacă nu va putea evolua în ultima etapă a anului, împotriva celor de la Academica Clinceni, meci programat vineri, de la 17:30.

ADVERTISEMENT

Budescu, dorit de Gigi Becali la FCSB! Şanse mici de a se realiza transferul

Pentru jucătorii Astrei vacanţa va începe de sâmbătă şi Bogdan Andone speră ca jucătorii săi să încheie anul cu o victorie, care să încununeze parcursul foarte bun al echipei din ultima perioadă.

Astra Giurgiu a reuşit să urce pe primul loc în clasament datorită unei serii de opt victorii consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, serie întreruptă la Cluj, unde au pierdut cu 0-2 în faţa campioanei României.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu este dorit de FCSB în această pauză de iarnă, însă şansele unei întoarceri a lui “Budi” la roş-albaştrii sunt destul de mici, în ciuda interesului lui Gigi Becali pentru fotbalist:

Budescu are foarte multe calităţi. Aţi văzut şi dumneavoastră cum joacă. Îl iau înapoi, dar vreau să joace vârf. O să îl întreb dacă vrea să joace acolo. 

ADVERTISEMENT

El va veni la noi dacă va accepta să joace vârf. Nu am unde să îl bag în altă parte. Unde să îl mai pun la mijloc? Am acolo Man, Moruţan, Tănase, Coman. Nu mai are unde. Doar vârf”, a declarat Becali pentru FANATIK.

  • 6 goluri şi 6 pase de gol are Budescu la Astra
  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu

 

 

ADVERTISEMENT