Life

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoral: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”. Ce a pățit pe plajă

Cântărețul Constantin Enceanu este celebru, iubește să apară pe micul ecran și să-și încânte fanii cu muzica lui, dar tânjește după liniște și spațiu personal atunci când merge în vacanță.
12.08.2022 | 17:42
Constantin Enceanu hartuit pe litoral Mi sa parut penibil Oameni in toata firea Ce a patit pe plaja
Constantin Enceanu a fost la mare cu familia lui. Artistul nu face fotografii în costum de baie. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu refuză să facă fotografii atunci când este la plajă și spune că se simte agasat de cei care îi cer să facă poze cu ei în slip.

Ce a pățit Constantin Enceanu pe litoral: “Mi s-a părut penibil”

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, a petrecut, recent, un sejur cu familia pe litoralul românesc. Cântărețul de muzică populară a ales un loc retras între Eforie Nord și Eforie Sud, pentru a face plajă în intimitate. Dar nu s-a putut bucura de liniște, iar momentele de intimitate au fost spulberate de fanii care și-au făcut imediat apariția.

ADVERTISEMENT

Artistul spune că nici nu s-a așezat bine pe cearșaf și au venit câteva persoane, care l-au rugat să facă o poză cu ei. Constantin Enceanu i-a refuzat și ne-a motivat gestul lui.

”Am fost la mare o săptămână cu nepoții. Am stat la plajă undeva retras, pentru că și noi suntem oameni și avem nevoie de intimitate. Și vin oameni la mine să facem poze pe plajă. E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut… în două minute. ’Haideți să ne pozăm’. Mi s-a părut penibil. Le-am spus: ’Vă rog să mă înțelegeți! Nu mă pozez în costum de baie’.

ADVERTISEMENT

Nici nu sunt genul care face poze în costum de baie. Nu mai am 20 de ani. Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu. Uneori, mai mănânc și în mașină, pentru că nu am timp, iar cine mă vede, cine știe ce spune”, a declarat, pentru FANATIK, interpretul de muzică populară Constantin Enceanu.

“Veneau oamenii să-mi facă poze în apă. Oameni în toată firea”

Cântărețul de muzică populară are o singură dorință, aceea de a se plimba liniștit, fără să fie asaltat de fani, atunci când iese pe stradă.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să mă plimb și eu, să îmi satisfac această plăcere. Nu pot să mi-o îndeplinesc. Am fost la mare cu familia, în Eforie, și am mers la plajă, să vadă copiii nu doar la piscină. Și veneau oamenii să-mi facă poze în apă. Penibil. Oameni în toată firea.

Ne-am plimbat într-o seară prin stațiune și i-am rugat pe ai mei să stea în jurul meu, să nu mă lase singur. M-am plimbat cu soția de mână, dar, la un moment dat, nu știu cum s-a întâmplat am rămas trei în urmă. Am stat să fac poze timp de jumătate de oră. Riscul meseriei! Acesta este și reversul medaliei”, a povestit Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

Soția lui Enceanu, deranjată de o tânără în costum de baie: “A întrebat-o dacă nu îi este rușine”

Constantin Enceanu și-a amintit și de un episod din trecut, când se afla tot pe litoral, în compania soției sale, la piscina hotelului. O tânără în costum de baie a venit cu copilul și i l-a pus în brațe artistului, în timp ce soțul le făcea poze. Momentul a fost întrerupt de soția cântărețului de muzică populară, care a întrebat-o pe turistă dacă nu îi este jenă să facă poze în costum de baie cu artistul.

”Altădată eram cu soția la piscină și a venit o tânără cu copilul. Era în costum de baie. Eu, la fel, pentru că eram la plajă. Mi-a pus copilul în brațe, iar soțul ei o poza cu mine. Atunci, chiar s-a enervat soția și a întrebat-o dacă nu îi este rușine să facă poze cu mine în costum de baie.

Și la spectacole vin femei care îmi pun copiii în brațe să fac poze cu ei. Și le spun, ’doamnă, țineți-vă copilul, e copilul dumneavoastră, nu al meu’”, a mai povestit artistul pentru FANATIK. 

Constantin Enceanu este căsătorit de 37 de ani cu Angelica. Cei doi au împreună o fată pe nume Cătălina, care i-a făcut bunici de două ori. Banii câștigați de-a lungul anilor,  artistul i-a investit într-o afacere din Filiași, într-un complex de evenimente cu piscină și loc de joacă pentru cei mici. De afacere se ocupă familia interpretului, însă, în cei doi ani de pandemie, s-a implicat și el în gestionarea businessului.

ADVERTISEMENT