Life

Constantin Enceanu, încă șocat de pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a vrut să facă în ziua în care regretatul artist și-ar fi sărbătorit onomastica

Constantin Enceanu a vorbit cu mare regret de moartea prematură a lui Petrică Mițu-Stoian, care și-ar fi sărbătorit onomastica de Sfinții Petru și Pavel. Artistul nu-și revine nici acum.
30.06.2022 | 23:30
Constantin Enceanu inca socat de pierderea lui Petrica Mitu Stoian Ce a vrut sa faca in ziua in care regretatul artist siar fi sarbatorit onomastica
Constantin Enceanu, declarații neașteptate despre Petrică Mițu Stoian. Ce a simțit să facă de onomastica regretatului cântăreț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solistul de muzică populară a făcut declarații cutremurătoare și spune că este încă șocat de pierderea bunului său prieten. Vedeta a dezvăluit ce a vrut să facă în dimineața zilei de 29 iunie, o zi de mare sărbătoare pentru români.

Constantin Enceanu, declarații neașteptate despre Petrică Mițu-Stoian. Ce a simțit să facă de onomastica regretatului cântăreț

Constantin Enceanu se gândește constant la regretatul Petrică Mîțu-Stoian, care și-ar fi cinstit onomastica de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Cântărețul nu l-a uitat, dovadă că a pus mâna pe telefon să-l sune pentru a-i ura „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu a mai putut face asta. Totodată, artistul și-a amintit cum a decurs această zi în urmă cu un an, când colegul său de breaslă era în viață și avea invitate 80 de persoane la casa din Craiova, unde a locuit o vreme lungă.

„Asta am simțit! Am tot stat să mă gândesc, să postez, să nu postez, iar interiorul mi-a dictat: să fac ceea ce mi-a gândit sufletul. Am vrut să-l sun la primele ore ale dimineții, să-i zic la mulți ani și să mai povestim.

ADVERTISEMENT

Dar subconștientul meu mi-a zis: îl suni degeaba pentru că n-o să-ți răspundă la telefon. Păstrez numărul lui de telefon, mesajele, le păstrez cât o-i fi pe pământul asta. O prietenie între noi, mai rar între artișți. O prietenie sinceră, adevărată!

Ieri am trecut pe la casă în care a trăit ultimii 20 ani, în Craiova, la dl prof Gusman. Fără să mă gândesc că azi e Sf Petru și Pavel, l-am sunat pe Gusman și i-am zis că trec că nu ne-am mai văzut de la pomană de 6 luni.

ADVERTISEMENT

Pregătea pentru parastas peste și colivă, am mâncat cu poftă și am stat două ore la poveșți, cum am sărbătorit anul trecut, cum ne-am adunat 80 de persoane. Și zicea dl profesor: uite cum era anul trecut și cum e acum.

Au două fotografii mari în living și Mîțu și dna Gusman, cu privirea aia caldă parcă simțeam că se bucură că am venit acolo în casă, am avut o strângere de inima. Prezența mea și a familiei mele la ei în casă era o mare bucurie.

ADVERTISEMENT

Îl simțeam că s-a bucurat și spune că nu l-am uitat și trec pe la el”, a mărturisit Constantin Enceanu pentru starpopular.ro.

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu-Stoian, prietenie sinceră

Cântărețul de muzică populară și regretatul artist din Mehedinți au avut o prietenie frumoasă, Constantin Enceanu precizând că l-a învinuit pe Dumnezeu pentru moartea acestuia, dar și-a dat seama că nu a făcut bine.

Petrică Mițu-Stoian nu a fost uitat și este pomenit de impresarul său, Doru Gusman, care se ocupă de toate rânduielile. Managerul din Craiova a oferit de pomană inclusiv de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT