Life

Constantin Enceanu, obicei surpriză când merge la concerte. Cine îl însoțește mereu pe cântăreț

Constantin Enceanu, regulă neașteptată legat de evenimente și cântări. Pe cine are aproape mereu interpretul de muzică populară.
29.12.2022 | 08:10
Constantin Enceanu obicei surpriza cand merge la concerte Cine il insoteste mereu pe cantaret
Constantin Enceanu, regulă neașteptată legat de evenimente și cântări. Pe cine are aproape mereu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist în vârstă de 58 de ani a mărturisit ce obicei surpriză are atunci când merge la concerte. Cine îl însoțește mereu pe cântărețul originar din Oltenia la evenimentele unde este chemat să întrețină atmosfera.

Constantin Enceanu, regulă neașteptată legat de evenimente și cântări. Pe cine are aproape mereu

Constantin Enceanu este un familist convins, lucru demonstrat de imaginile pe care le publică cu cei dragi, dar și prin faptul că soția sa îi este întotdeauna aproape. De altfel, Angela l-a însoțit o perioadă foarte lungă la concerte.

ADVERTISEMENT

Femeia a mers mereu la spectacolele cântărețului de muzică populară, obicei la care a renunțat când a devenit bunică pentru prima oară, în urmă cu 9 ani. Solistul are doi nepoți: o fată și un băiat, de care este tare mândru.

„De Revelion muncesc. Mereu, în afară de anii de pandemie am făcut Revelionul la spectacole. Pentru prima dată când l-am făcut în sânul familiei, de când m-am căsătorit eu din 1985, l-am făcut în 2020 acasă pentru că asta a fost situația.

ADVERTISEMENT

A fost extraordinar de frumos. Nu ne lăsau atunci să ne adunăm prea mulți așa că am fost în sânul familiei câțiva, dar eram destui. Apropiații familiei ne-am adunat la noi acasă, dar până atunci și de atunci am fost doar la muncă.

Până acum câțiva ani când au apărut nepoții soția mea a mers numai cu mine. Din momentul în care au apărut nepoții în viața noastră, ea a rămas cu ei”, a declarat Constantin Enceanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu, pe scenă în noaptea de Revelion

Constantin Enceanu va fi pe scenă în noaptea dintre ani și va pleca de acasă însoțit de o persoană care îi este alături de câțiva ani buni. În plus, interpretul poate fi urmărit și pe sticlă în emisiunea moderată de Fuego.

Mai exact, artistul de muzică populară va întreține atmosfera de Revelion începând cu ora 21:00, la TVR 2, în cadrul programului artistic intitulat Drag de România noastră!

ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, moderatorul emisiunii, și Orchestra Fraților Advahov, fondată în anul 2005, nu vor lipsi de pe scenă.

ADVERTISEMENT