Fotbal intern

Continuă scandalul la Poli Iași. Nicolo Napoli vrea să plece: „Poate rămâne Marian Rada cu echipa”

29.04.2021 | 19:19
Continua scandalul la Poli Iasi Nicolo Napoli vrea sa plece Poate ramane Marian Rada cu echipa
Antrenorul italian își anunță plecarea de pe banca tehnică a „plăieșilor”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Înfrângerea usturătoare suferită pe teren propriu, scor 0-3 în fața Viitorului, i-a pus capac lui Nicolo Napoli. La finalul partidei, antrenorul italian a criticat în termeni extrem de duri prestația elevilor săi și a dezvăluit că ia din nou în calcul să demisioneze de la Poli Iași.

Măcinată de probleme financiare și rezultate negative care par să nu se mai termine, „plăieșii” mai păstrează, totuși, șanse pentru salvarea de la retrogradare. Cu un succes contra Astrei, în etapa viitoare, aceștia ar ajunge pe loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Mă dau la o parte și plec acasă. Poate rămâne Marian Rada cu echipa, este un antrenor bun, cu experiență”, a răbufnit tehnicianul de 59 de ani, aruncând „săgeți” și către arbitrul Ionuț Coza, care a acordat două lovituri de la 11 metri în favoarea oaspeților.

Nicolo Napoli și-a anunțat din nou plecarea de la Poli Iași

Cred eu că primul penalty a fost acordat corect, dar al doilea nu trebuia dat. Dar nu este o scuză pentru băieți, n-am jucat bine deloc. În final am făcut un cadou pentru 3-0, dar nu meritam mai mult.

ADVERTISEMENT

Avem șanse să ajungem la baraj. O să jucăm acasă cu Dinamo, meci pe care trebuie să-l câștigăm. Este un program greu, jucăm la fiecare trei zile, băieții n-au timp să se recupereze.

Nu caut scuze, dar e greu pentru toată lumea. Nu știu cu cine să vorbesc, aici nu mai există nimeni. O să văd astăzi, mâine, ce va decide clubul. Nu știu dacă merg la Giurgiu, mă gândesc.

ADVERTISEMENT

A fost problema cu autocarul, în ziare se scrie că eu i-am dat afară pe Calcan, pe preparatorul fizic, nu se poate așa ceva! S-au scris lucruri care nu sunt adevărate.

Preparatorul fizic a vrut să plece, nu l-am dat eu afară. Nu pot să stau unde sunt atacat. Mă dau la o parte și plec acasă. Poate rămâne Marian Rada cu echipa, este un antrenor bun, cu experiență”, a declarat Nicolo Napoli la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Viitorul s-a trezit: „Această victorie este foarte meritată”

De cealaltă parte, Cătălin Anghel și-a felicitat jucătorii și a subliniat că victoria obținută la scor de neprezentare pe terenul codașei Poli Iași poate marca revenirea Viitorului, care așteaptă acum vizita celor de la Hermannstadt.

Este un succes foarte important. Chiar dacă am câștigat azi, nu se schimbă nimic, trebuie să câștigăm și următorul meci. Sunt bucuros că ne-a ieșit ce am pregătit înaintea meciului.

Această victorie este foarte meritată. Este un program infernal și nu este ușor pentru că facem foarte mulți kilometri. Știm că asta este meseria noastră, dar pentru jucători este greu.

Dacă suntem unde suntem, este normal să ne facem probleme. Dacă câștigi două meciuri la rând poți să urci, dar dacă pierzi poți să cazi. Se va juca până în ultima etapă. Noi încercăm să ne salvăm de la retrogradare și vom da totul pentru asta”, a explicat tehnicianul formației patronate de Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT