Fotbal international

Continuă ”telenovela” transferului lui Neymar! Ce anunț au făcut francezii

02.05.2021 | 19:37
Continua telenovela transferului lui Neymar Ce anunt au facut francezii
ADVERTISEMENT

Starul brazilian al lui PSG, Neymar, este dorit insistent de Barcelona, dar nici șeicii care patronează gruparea de pe Parc des Princes nu stau cu mâinile în sân.

Numele brazilianului a fost des pronunțat de președintele catalanilor, Joan Laporta, aceasta fiind una dintre condițiile care l-ar putea determina pe Lionel Messi să semneze un nou angajament cu gruparea de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a investit sute de milioane de euro pentru a crea o supercampioană, capabilă să câștige cel mai important trofeu din fotbalul continental și i-a transmis brazilianului că nu are nicio scuză să-și dorească să plece.

Presa din Franța sugerează că Neymar va continua la PSG

Neymar mai are contract cu PSG doar până în vara anului viitor, dar preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, insistă ca brazilianul să-și prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l convinge pe starul naționalei Braziliei să continue pe Parc des Princes, Al-Khelaifi a făcut eforturi considerabile să obțină semnătura lui Lionel Messi. Chiar dacă transferul argentinianului la formația din Paris a intrat în impas, Neymar pare decis să semneze un nou contract cu PSG.

”Totul este aproape gata! Sunt în discuții cu cei din club, dar nu ne grăbim. Sunt liniștit, chiar mă simt grozav la Paris Saint-Germain. Nu cred că echipa m-a schimbat pe mine sau eu m-am schimbat. Vestiarul și oamenii din jurul nostru ne fac să ne simțim din ce în ce mai fericiți”, a declarat Neymar, cita de presa franceză.

ADVERTISEMENT

Ce plan are Barcelona

Lionel Messi și Neymar nu sunt doar rivali, ci și foarte buni prieteni, ambii susținând în repetate rânduri că și-ar dori să evolueze din nou împreună, după perioada 2013-2017 când au împărțit vestiarul de pe Camp Nou. Argentinianul este la final de contract și nu dă semne că ar vrea să prelungească.

Pentru a-l determina să continue la Barcelona, președintele catalanilor, Joan Laporta, a promis că va face tot ce-i stă în putere pentru a-l face fericit. Și, pentru a-l convinge să rămână pe Camp Nou, presa iberică anunță că șeful Barcelonei încarcă să-l repatrieze pe Neymar, ba chiar ar fi avut mai multe întâlniri cu Pini Zahavi, impresarul fotbalistului brazilian.

ADVERTISEMENT

Pentru a juca din nou alături de Messi, vedeta naționalei Braziliei cere să încaseze aceeași remunerație pe care o primește la PSG – 36 de milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT