Sport

Contra a vrut să transfere de la Universitatea Craiova. Cine a ajuns la Damac

Cosmin Contra a fost aprope să transfere la Damac un membru important din staff-ul lui Eugen Neagoe de la Universitatea Craiova
16.07.2023 | 10:15
Contra a vrut sa transfere de la Universitatea Craiova Cine a ajuns la Damac
Cosmin Contra și-a dorit un membru din staff-ul Universității Craiova. sursă foto: Damac Facebook
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a fost aproape să își piardă un membru important din staff-ul Universitatea Craiova înaintea startului din SuperLiga. FANATIK a aflat în exclusivitate că Cosmin Contra și-a dorit să îl aducă pe Daniel Tudor, antrenorul cu portarii al formației din Bănie, la Damac, însă „Guriță” a apelat la serviciile unui altui român.

Cosmin Contra și-a dorit un membru din staff-ul lui Eugen Neagoe de la Universitatea Craiova! Antrenorul cu portarii și-a prelungit înțelegerea cu oltenii

Universitatea Craiova se deplasează în București pentru derby-ul cu Dinamo, iar obiectivul „alb-albaștrilor” este clar: cele trei puncte. Eugen Neagoe își dorește maximul de la elevii săi și anunță că partida din Capitală are un grad ridicat de risc.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe și-a conturat staff-ul la Universitatea Craiova pentru sezonul 2023-2024 și a primit chiar și întâriri după cum a promis Mihai Rotaru. Marius Francis, analist video transferat de la FCSB, și Dragoș Bon în postura de antrenor secund venit de la „satelitul” oltenilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Totuși, Eugen Neagoe a fost aproape să își piardă unul dintre membrii importanți din staff-ul Universității Craiova înaintea startului din SuperLiga. Din informațiile FANATIK, Daniel Tudor a părăsit stagiul de pregătire din Bulgaria pe final și a fost dorit de Cosmin Contra la Damac.

ADVERTISEMENT

Daniel Tudor a revenit trei zile mai târziu la Universitatea Craiova și a semnat un contrac nou cu Universitatea Craiova și astfel mutarea în Emiratele Arabe Unite. Fostul portar de la Unirea Urziceni a mai lucrat cu „Guriță” în Arabia Saudită la Al Ittihad, atunci când tehnicianul român a ratat titlul în ultima etapă.

Antrenorul cu portarii de la Universitatea Craiova a mai lucrat înaintea experienței în Bănie la  Kuban Krasnodar, FC Krasnodar, Arsenal Tula, Terek Groznîi, Spartak Moscova și CFR Cluj. Daniel Tudor a fost adus în staff-ul lui Laszlo Balint la începutul sezonului trecut și a revenit pentru a-l ajuta pe Eugen Neagoe în 2023.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra și-a găsit antrenor cu portarii trecut pe la Al Ain! Cine este românul care a semnat cu Damac

Cosmin Contra s-a reprofilat după ce Daniel Tudor a semnat un contract nou cu Universitatea Craiova și a adus un antrenor cu portarii român trecut pe la Al Ain. Dan Zdrîncă este alesul fostului selecționer pentru a se ocupa de antrenamentul portarilor de la formația sa.

Dan Zdrîncă este recunoscut drept unul dintre cei mai buni antrenori cu portarii din zona Golfului, având o perioadă de aproape trei ani la Al Ain. Portarul lui Al Ain și echipei naționale și Emiratelor Arabe Unite la acea vreme, Khaled Eisa, a avut doar cuvinte de laudă la adresa românului după primul an petrecut sub îndrumarea sa.

ADVERTISEMENT
Dan Zdrîncă a semnat cu Damac
Dan Zdrîncă a semnat cu Damac

„Dan este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut în cariera mea. M-a ajutat să-mi îmbunătățesc punctele mele slabe, a lucrat foarte mult cu mine.

Toți portarii de la echipă am avut de învățat de la el. Secretul succesului meu este Dan Zdrîncă! Va fi o mare lovitură pentru echipă dacă el va părăsi clubul, dar asta este viața în fotbal. Echipa cu care va semna va fi norocoasă, deoarece este un antrenor fantastic și consider că el poate să îmbunătățească jocul oricărui portar de la orice echipă”, spunea Khaled Eisa


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT