Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre aprinse înainte de FCSB – Rapid: „Cu orgoliul pe masă!”. Ce șanse are Lobonț să se impună pe banca giuleștenilor

FCSB și Rapid își dispută sâmbătă seara ultima etapa din turul play-off-ul SuperLigii. Echipa lui Gigi Becali poate câștiga matematic titlul chiar în fața rivalilor din Giulești.
19.04.2024 | 22:05
Contre aprinse inainte de FCSB  Rapid Cu orgoliul pe masa Ce sanse are Lobont sa se impuna pe banca giulestenilor
Contre aprinse înainte de FCSB - Rapid: „Cu orgoliul pe masă!”. Ce șanse are Lobonț să se impună pe banca giuleștenilor. Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid București se vor duela sâmbăta seară, pe Național Arena, în ultima etapă a play-off-ul SuperLigii României. Echipa lui Gigi Becali are șansa să-și adjudece titlul de campioană cu 50.000 de suporteri în tribune, chiar în fața marilor rivali din Giulești.

Contre aprinse înainte de FCSB – Rapid: „Ai mai zis de cinci ori că ne bateți”

Foști jucători ai celor de la Rapid și FCSB, Robert Niță și Bănel Nicoliță s-au contrat în direct la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, chiar înaintea meciului dintre cele două rivale.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „E momentul lor, bravo lor, ei oricum erau campioni după meciul de la Constanța”

Bănel Nicoliță: „Noi mai avem doar o revanșă de luat, să-i batem pe cei de la Rapid”

Robert Niță: „Să puteți să-i bateți”

Bănel Nicoliță: „Putem! Avem toate atu-urile necesare și toate motivele să-i batem”

Robert Niță: „Vezi că ai mai zis așa de cinci ori, că puteți să ne bateți”

Bănel Nicoliță: „Dar, dar eu am fost corect față de voi. Voi ați avut 4 din 4, v-ați dus în play off și credeați că puteți să câștigați campionatul că erați la 4 puncte. S-au făcut 16 puncte între timp și nu se mai vede nimic în spate, e ceață. E datoria lor față de suporteri să câștige acest meci cu Rapid. Stai doar la mâna ta pentru că ai un moral bun, ești pe primul loc și nu e o miză în care să zici că joci cu titlul pe masă cu Rapid”, a fost dialogul celor doi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță crede în șansele lui Bogdan Lobonț de a se impune la Rapid: „Are nevoie de încredere”

Robert Niță este de părere că Bogdan Lobonț, noul antrenor al celor de la Rapid, poate să-și îndeplinească obiectivul atât timp cât are parte de încrederea fanilor și a conducerii.

„Orice se întâmplă, tot campioni sunteți. E un meci al orgoliilor mai mult pentru suporteri. FCSB joacă cu orgoliul pe masă, să bucure lumea.

ADVERTISEMENT

Toți steliștii au recunoscut că mai bine să piardă cu Rapid și să câștige celelalte meciuri, chiar și Mustață a zis-o. Ei sunt campioni deja, bravo lor. Rapidul nu confirmă, vine după 4 meciuri fără victorie, două dintre ele în Giulești.

Da, un nou cuplu de antrenori, cred că în momentul de față e normal ca fanii Rapidului să-i susțină pe Lobonț și pe Iencsi. Au fost lăsați cei doi să încerce să facă ceva. E adevărat că există un obiectiv care matematic poate fi atins, dar au nevoie de încredere”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Contre aprinse înainte de FCSB - Rapid: „Cu orgoliul pe masă!”