Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre din cauza neconvocării lui Ianis Stoica: „Ce caută Cîrjan?” / „N-a mai marcat de când eram cavaleri”

Selecția lui Daniel Pancu la naționala de tineret e aprig contestată înaintea meciului cu Albania. Ianis Stoica nu se află printre „tricolorii mici”.
06.09.2023 | 10:03
Contre din cauza neconvocarii lui Ianis Stoica Ce cauta Cirjan  Na mai marcat de cand eram cavaleri
Contre din cauza neconvocării lui Ianis Stoica: „Ce caută Cîrjan?” / „N-a mai marcat de când eram cavaleri”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica (20 de ani) este unul dintre cei mai în formă tineri fotbaliști din SuperLiga, dar nu a fost selecționat de Pancu pentru meciul cu Albania din preliminariile lui Euro 2025. Decizia selecționerului a stârnit o polemică la FANATIK SUPERLIGA, între Vivi Răchită și Robert Niță.

O nouă polemică după scandalul de la U21, Tavi Popescu – Pancu: „Ce caută Cîrjan în locul lui Ianis Stoica?”

Octavian Popescu a făcut o partidă excelentă în FCSB – Universitatea Craiova 3-0. A oferit două assist-uri, dar, la final, a ieșit la rampă și cu câteva declarații controversate. „Decarul” roș-albaștrilor l-a atacat pe Daniel Pancu pentru că nu l-a convocat la naționala de tineret.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă are Pancu ceva cu el. Mi mi-a plăcut că îi pasă. Decât să fie nepăsător, să zică mai bine că nu m-a chemat, mă duc la mare. Aș fi vrut să fiu la echipa națională.

După meciul de aseară merita. Dar nu cred că Pancu are ceva cu el. Probabil l-a urmărit și în alte meciuri în care nu merita să fie convocat la echipa națională”, a declarat Valeriu Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răchită contestat și neconvocarea unui alt fotbalist care aparține de FCSB. Este vorba despre Ianis Stoica, care, are un început remarcabil al U Cluj, acolo unde este împrumutat, cu patru goluri și patru assist-uri.

„Am și eu o întrebare pentru Pancone. Ce caută Cîrjan în locul lui Ianis Stoica? Ianis Stoica a dat 4 goluri în ultimele 2 meciuri. Cîrjan de 3 meciuri nu joacă”, a adăugat fostul fundaș central.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – Ianis Stoica) În ultimii doi ani nu a existat. Ianis Stoica unde joacă în ultimele 10 luni? Convocările astea nu se fac după ultimele două meciuri. Tu știi mai bine Vivim, că ai fost secundul lui Pițurcă”, l-a contrat Robert Niță pe Răchită.

„Tu l-ai fi luat pe Cîrjan? Care nu joacă de trei meciuri?”, a întrebat Răchită. „Nu, dar nu l-aș fi luat nici pe Ianis Stoica”, a răspuns prompt Robert Niță. Dialogul Răchită – Niță a continuat: „Dar pe Tavi Popescu?”. „Tavi Popescu e la primul meci bun. La Arad a fost pasager, la Galați a avut execuția aia de la 16 metri, dar în ultimele meciuri, Tavi nu a fost cel de aseară. Daca te luai după meciul de aseară, îl convocai cu ochii închiși.

ADVERTISEMENT

Este un jucător talentat, este un jucător care a avut o eclipsă de formă. Este bine că are reacție. Nu știu dacă își alege bine momentul și modul prin care își exprimă nemulțumirea. E bine că suferă, înseamnă că îi pasă, bravo, atitudine foarte bună, dar nu știu dacă după doar un meci să ieși la interviuri și să își facă publică nemulțumirea”.

„Nu mai marcase de când eram noi cavaleri”

Contrele între Valeriu Răchită și Robert Niță a continuat pe tema neconvocării lui Ianis Stoica. „Ianis Stoica joacă titular la U Cluj! În ultimele 4 meciuri a marcat 4 goluri!”, a spus Răchită. „Și, înainte, nu mai marcase de când eram noi cavaleri. Ce a fost întâmplare? Forma lui din ultimele 5 luni sau din ultimele două meciuri?”, a adăugat Niță.

„Dar forma lui Ianis Stoica de acum un an de zile? Îl vindea Gigi Becali cu 100 de milioane de euro”, a spus Răchită. „Și tu dacă te îmbraci în echipament și te ridici, pendulezi și dau cu căpățâna și dai și două pase, zice gata, pe Răchită îl vindem la Aston Villa”, l-a contrat Niță.

„Terminați cu senzațiile astea”

Atacul lui Tavi Popescu la adresa lui Pancu a fost comentată și de Andrei Vochin. „Toți de acolo (n.r. – de la FCSB) are senzația că cineva are ceva cu cineva.

Când nu vor mai avea aceste senzații, ca fotbaliști români, care se duc în străinătate și au senzația că nu joacă că are cineva ceva cu ei, ca Nistor la Evian, până când nu vom termina cu senzațiile astea nu vom ajunge să jucăm nicăieri”, a conchis Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Premiera are loc de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

VAL DE REACTII dupa SCANDALUL Daniel Pancu - Octavian Popescu

ADVERTISEMENT