Sport

Contre dure în direct la tv pe tema CSA Steaua: „Statul nu are voie să le plătească salariile!” / „Cui nu-i convine e liber să plece!”

Marius Lăcătuș și Narcis Răducan s-au contrat dur pe tema CSA Steaua, amândoi amintind de trecutul fiecăruia, în momentul în care dădeau argumente.
27.06.2023 | 21:22
Contre dure in direct la tv pe tema CSA Steaua Statul nu are voie sa le plateasca salariile  Cui nui convine e liber sa plece
Contre dure în direct la tv pe tema CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan i-a amintit lui Marius Lăcătuș de perioada în care a antrenat-o în trei rânduri pe FCSB, însă „Fiara” i-a replicat că nu și-a negat niciodată trecutul.

Contre dure în direct la tv pe tema CSA Steaua

Narcis Răducan și Marius Lăcătuș au avut o serie de contre dure în direct la TV DigiSport pe tema CSA Steaua, totul pornind de la o părere a lui Narcis Răducan: „Sunt de părere că CSA trebuie ajutată, că trebuie susținută să intre în prima ligă, dar nu cu salarii”.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș – Dar tu nu ai fost și la echipe care aparțineau de primării și consilii locale și se plăteau salariile de acolo?

Narcis Răducan – Ba da, dar și tu ai fost la FCSB, asta nu înseamnă că îmi neg trecutul.

Marius Lăcătuș – Nu mi-am negat niciodată trecutul! Și la tine, la privat, ce salarii îți permiți să dai?

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan – Își permit să dea salarii mai mari, dar nu fii răutăcios.

Marius Lăcătuș – Nu sunt răutăcios. Vorbim de Steaua. Un antrenor căruia nu-i convine salariul la Steaua, e liber să plece. Eu cred și cunosc foarte bine, pentru că Ogăraru e finul meu, iar toată lumea de acolo e mulțumită! Sunt foarte buni și jucătorii și antrenorii.

Narcis Răducan – Ogăraru e un manager foarte bun, dar eu spun ca statul să ajute clubul, nu să plătească salariile. Nici să-i blochezi, să rămână în a doua ligă. Fără bani publici, fotbalul nu există, dar depinde cum sunt dați banii.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș, replică pentru Gigi Becali

Marius Lăcătuș a avut o replică pentru Gigi Becali, spunând despre patronul FCSB-ului că se crede șeful tuturor, motiv pentru care nu a fost susținut în demersul său privind eliminarea regulii U21:

„M-a mirat, dar nu chiar mult, felul în care domnul Becali a prezentat această problemă. El se poziționa ca și cum ar fi un șef, iar ceilalți sunt mai prejos decât el. Mai contează și cum vorbești cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Mai vreau să cred că au votat și în funcție de interesul clubului. Eu cred că jucătorii sub 21 trebuie să joace pe valoare, nu să fie impuși. Dacă nu ai valoare și clubului i se impune ceva, ajungem să vedem ce vedem acum la Campionatul European de Tineret”.

„Nu mi se pare în regulă ca președinte al Federației să vorbești despre închisoare pentru a-i face o imagine mai proastă lui Gigi Becali decât o are”, a mai spus Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT