Sport

Contre în direct după autodenunțul lui Gigi Becali: „A glumit!” / „Cu religia cum se împacă?”

Mihai Stoica a comentat autodenunțul lui Gigi Becali privind pariul pe care l-a pus pe calificarea FCSB-ului în play-off-ul Conference League, contrându-se cu Andrei Vochin.
18.08.2023 | 21:18
Contre in direct dupa autodenuntul lui Gigi Becali A glumit  Cu religia cum se impaca
Contre în direct după autodenunțul lui Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este de părere că Gigi Becali a glumit când a spus că a pariat pe echipa sa, știind că acest lucru este interzis, iar Andrei Vochin a spus că din punct de vedere religios patronul vicecampioanei României a făcut un păcat.

Contre în direct după autodenunțul lui Gigi Becali

Au existat mai multe reacții contradictorii cu privire la autodenunțul lui Gigi Becali, care a spus că a pariat pe calificarea FCSB-ului în play-off-ul Conference League, Mihai Stoica fiind convins că patronul vicecampioanei României a glumit.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că a pariat, cred că glumește, pentru că știe că e interzis. Dar are dreptate, e imoral și dau un exemplu. Joacă Inter cu Monza și simt ceva, de ce să nu fiu lăsat să joc, ca orice om normal.

Avem influenceri, specialiști, care sunt imaginile caselor de pariuri. Dar e interzis și sunt convins că Gigi Becali nu a pariat nimic. Dar ce o să pățească Gigi, e suspendat?

ADVERTISEMENT

La Gigi sunt foarte multe glume, cota o știa că toată lumea se mira că avem o cotă atât de mare la calificare. Mie mi se pare glumă, nu autodenunț”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Cu religia cum se împacă acest lucru?”

„Dacă a pariat e un caz, dacă mâine va spune că a glumit, o să fie mai greu de dovedit. Ok, moralitate, dar cu religia cum se împacă acest lucru? Dacă mâine spune că a glumit, se schimbă treaba, nu?”, a fost replica lui Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult.

I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu.

ADVERTISEMENT

Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 4,85 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Poli Iași 

ADVERTISEMENT