Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct după suspendarea record a lui Ţicu: „Păi lui Onea cât trebuia să-i dea, un an?”

Suspendarea de 16 etape a lui Valentin Țicu a încins spiritele la Fanatik SuperLiga.
21.10.2023 | 13:03
Contre in direct dupa suspendarea record a lui Ticu Pai lui Onea cat trebuia sai dea un an
Contre în direct după suspendarea record a lui Ţicu: „Păi lui Onea trebuia să îi dea un an cu suspendare!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suspendarea lui Valentin Țicu a încins spiritele la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Căpitanul Petrolului va sta pe bară 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu, de la Hermannstadt.

Suspendarea lui Valentin Țicu, mărul discordiei la Fanatik SuperLiga

Petrolist convins, Valeriu Răchită a răbufnit din cauza faptului că Valentin Țicu a fost suspendat 16 etape de Comisia de Disciplină, motivând că fundașul stânga ploieștean n-a avut intenția să îl rupă pe Iancu.

ADVERTISEMENT

„De ce judeci 16 etape? Cum să îi dai 16 etape unui jucători pe care nimeni nu l-a acuzat de intenție?”, a tunat Vivi Răchită. „Vivi, sunt de acord, dar înțeleg că l-au încadrat într-un regulament, unde 16 etape e minimum”, a intervenit Alin Buzărin.

Apoi, fostul fundaș al Stelei și al Petrolului a dat exemplu de alte atacuri din campionatul României, mult mai grave decât ce a lui Țicu asupra lui Iancu: „Păi intarea lui Onea asupra lui Coman, dacă îl prindea cu piciorul pe pământ, îi rupea piciorul lui Coman, iar Onea trebuia să primească un an de zile cu suspendare!”, a adăugat Răchită.

ADVERTISEMENT

Comparația cu Onea a aprins spiritele

Cu motivarea lui Vivi Răchită n-a fost însă de acord rapidistul Robert Niță: „Sunt cazuri diferite. Ăla (n.r. – Coman) nu pățește nimic și continuă meciul, ăsta (n.r. – Iancu) săracul…”.

„Coman din experiență a sărit. Onea s-a dus cu intenție să facă faultul ăla” – Vivi Răchită. „Adică Onea a avut noroc că nu i-a rupt piciorul ca să fie suspendat? Iancu a plect cu piciorul în mână de la Ploiești” – Cristi Coste. „Și Coman a continuat meciul” – Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Răchită și Niță s-au aprins și mai tare în urma comparației dintre faultul lui Țicu și cel al lui Onea. „Hai să vedem care sunt cele două atacuri! Atacul lui Țicu vs. atacul lui Onea!” – Răchită. „La atacul lui Onea nu s-a întâmplat nimic, la Țicu s-a rupt piciorul. O fi intenție, dar Coman n-a pățit nimic. Ok, agresivitate, intenție, dar care sunt consecințele? Coman continuă meciul” – Niță. „Vouă vi se pare normal 16 etape?” – Răchită. „Nu mi se pare normal”, au răspuns la unison Coste și Buzărin.

Alin Buzărin a venit cu alte exemple din fotbalul românesc, când, fotbaliști care au produs accidentări grave, au primit suspendări mult mai mici: „Colegul nostru Gardoș a luat 8 etape a făcut 6. Șeroni a luat 16 etape și i s-a redus la o etapă când l-a rupt pe Bancu de nu a mai jucat un an și ceva. Înțeleg că acum e acest regulament și noi ce trebuie să facem? Să aplaudăm că i-a dat minim 16 etape?”.

ADVERTISEMENT

„Mă, dar în comisia aia nu e unul care să fi jucat fotbal, să discearnă? E cu intenție, e fără intenție?” – Vivi Răchită. „Pe fotbal, nici eu nu mă duceam mai mult de 6-8 etape” – Cristi Coste.  „Ăla e atac violent?” – Răchită. „Dar, ce e? Atac blând? Cu dublă fractură de tibie și peroneu?” – Niță.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

S-AU INCINS IN DIRECT | CONTRE dupa ce Valentin Ticu a fost SUSPENDAT 16 etape

ADVERTISEMENT