Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 20 octombrie. Spectacol cu Cristi Coste și invitați de top

Vineri, 20 octombrie, ora 10:30, o nouă ediție FANATIK SUPERLIGA în care Cristi Coste îi va avea ca invitați pe Florin Manea, Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin.
19.10.2023 | 18:20
Fanatik SuperLiga vineri 20 octombrie Spectacol cu Cristi Coste si invitati de top
Vineri, 20 octombrie, ora 10:30, o nouă ediție FANATIK SUPERLIGA în care Cristi Coste îi va avea ca invitați pe Florin Manea, Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e FANATIK SUPERLIGA. De la ora 10:30, așa cum v-am obișnuit, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Haideți alături de noi să aflați cele mai tari și mai noi informații din sportul românesc, dar și să urmăriți o analiză completă a etapei a 13-a din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, vineri, 20 octombrie. Cristi Coste prefațează etapa din weekend cu invitații Florin Manea, Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin

După o pauză datorată meciurilor echipei naționale, SuperLiga revine în prim-plan. Așa că vineri, 20 octombrie, de la ora 10:30, Cristi Coste vă așteaptă la o nouă ediție FANATIK SUPERLIGA pentru o analiză amănunțită a partidelor din etapa a 13-a.

ADVERTISEMENT

Va fi un adevărat show, pentru că în studio se vor afla invitați de prestigiu. Florin Manea, Robert Niță, Vivi Răchită și Alin Buzărin vor întoarce pe toate fețele tot ce ne așteaptă într-un weekend incendiar în fotbalul românesc. În plus, vor exista și intervenții telefonice în direct cu alte personaje importante, așa că avem la dispoziție toate ingredientele necesare pentru un show de calitate, așa cum v-am obișnuit mereu.

La prima vedere, favoritele la titlu au un program ușor în această rundă, însă niciodată să nu spui niciodată. FCSB întâlnește pe Arena Națională incomoda FC Voluntari, CFR primește vizita Oțelului lui Dorinel Munteanu, iar Rapidul merge la Arad pentru un duel cu UTA lui Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova dă piept acasă cu Petrolul, în timp ce Farul lui Gică Hagi așteaptă cu încredere duelul de la Ovidiu cu Universitatea Cluj. Un alt joc interesant va avea loc la Sibiu, acolo unde Hermannstadt primește vizita lui Dinamo.

Deci, nu uitați! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata ”Să facem show” împreună cu Cristi Coste și invitații săi la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită ÎN DIRECT pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, FANATIK SUPERLIGA revine de fiecare dată cu ediții speciale înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT