Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct pe tema titularizării lui Screciu: „Și-a făcut datoria!” / „Sunt alții mai buni!”

Screciu și-a făcut loc printre titularii lui Iordănescu în ciuda unei linii de mijloc foarte competitivă. Părerile au fost împărțite în studioul Fanatik Superliga cu privire la omul potrivit pentru centrul terenului.
12.10.2023 | 15:02
Contre in direct pe tema titularizarii lui Screciu Sia facut datoria  Sunt altii mai buni
Contre pe tema titularizarii lui Screciu. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România se pregătește de duelul cu Belarus cu un prim 11 apropiat de partidele trecute. Printre titulari se numără și jucătorul Universității Craiova, Vladimir Screciu. Valoarea lui Screciu a fost dezbătută de către invitații FANATIK SUPERLIGA.

Iordănescu merge la victorie cu Belarus

“Mie îmi place Screciu, la unii nu le place Screciu. Mi se pare un jucător foarte bun, foarte inteligent. Deci, sincer, mi se pare că în ultimii doi ani cel mai bun jucător de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Pe toate posturile a dat randament băiatul”, a spus Horia Ivanovici, moment în care Alin Buzărin a răspuns: “Parcă a fost și fundaș dreapta”. “Da, și a avut vreo două meciuri, a jucat și mijlocaș mai avansat. Băiatul și-a făcut datoria”, a completat Horia Ivanovici,

Atmosfera din cadrul echipei este una foarte bună. Elevii lui Iordănescu sunt hotărâți să dea totul pe teren și să plece acasă cu toate cele trei puncte. Vladimir Screciu, Nicolae Stanciu și Răzvan Marin formează linia de trei a mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Screciu, titluar cu Belarus

“Nu prea e de el. Screciu e bun unde joacă stoper. Nu prea e de el. Vorba lui Cornel Dinu. Când se duce mai în față nu are cultura necesară. Nu are cultura necesară.

Eu îți dau un mijloc aflat în lot care oricând îl poate înlocui. Marius Marin, cât îl știm noi, Cicâldău și Olaru”, a spus Alin Buzărin contrat de Bănel Nicoliță: “Nu poate să fie peste cei 3”.

ADVERTISEMENT

“E vreunul din aceștia din care spun eu mai bun ca Screciu?”, a întrebat Alin Buzărin, moment în care Bănel Nicoliță a răspuns: “Dacă i-a ales, e clar că și Răzvan și Screciu și Stanciu sunt buni.

Mie îmi place Screciu, e foarte inteligent, are forță, e agresiv, e un jucător care dă și goluri din faze fixe. E foarte bun, mie îmi place. Mie îmi place mijlocul actual. Cu Răzvan Marin, Vladimir Screciu și Nicolae Stanicu”.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, în direct, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Contre pe tema titularizarii lui Screciu

 

ADVERTISEMENT