Sport

Contul de Facebook al Anei Maria Brânză a fost spart! Ce apare pe pagina fostei campioane olimpice

Ana Maria Brânză, devenită Popescu după căsătorie, este una dintre marile sportive ale României, iar hackerii au profitat de notorietatea sa pentru a-i sparge contul de Facebook.
31.03.2022 | 14:53
Contul de Facebook al Anei Maria Branza a fost spart Ce apare pe pagina fostei campioane olimpice
Ana Maria Brânză, devenită Popescu după căsătorie, este una dintre marile sportive ale României, iar hackerii au profitat de notorietatea sa pentru a-i sparge contul de Facebook. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Campioana olimpică de la Rio de Janeiro a decis să pună capăt unei strălucite cariere la finalul anului trecut, la vârsta de 37 de ani.

Hackerii au spart contul de Facebook al Anei Maria Brânză

Chiar dacă nu mai apare pe planșă și nu mai aduce medalii, Ana Maria Brânză rămâne în continuare un nume important în sport. Din păcate, în aceste zile ea se confruntă cu o problemă după ce hackerii i-au spart contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Pe pagina Ana-Maria Branza Official, acolo unde fosta spadasină are aproape 60.000 de urmăritori, apar acum traielere din filme internaționale și diverse videoclipuri cu momente amuzante ce provin din Asia.

Mai mulți fani activi ai scrimeri au comentat la noile postări și precizează că acestea nu sunt făcute de Ana Maria, dar și că pagina a fost spartă. Alți urmăritori au raportat problema la Facebook pentru ca fosta sportivă să-și poată recupera mai repede contul, dar nu s-a luat deocamdată nicio măsură.

ADVERTISEMENT

În schimb, utilizatori din alte țări, în special de pe continentul asiatic, se delectează cu postările făcute de cei care au spart contul și comentează diferitele trailere de film urcate pe pagina de Facebook a Anei.

Spadasina a fentat întrebarea despre posibilitatea de a deveni mamă

Desemnată cea mai bună spadasină a lumii în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021, record mondial, Ana Maria Brânză și-a anunțat retragerea din activitate cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Ea a cucerit în cei 20 de ani de carieră 37 de medalii, dintre care trei olimpice. În 2016 a cucerit titlul olimpic pe echipe la Rio, iar prima medalie de argint a venit încă din 2008 la Beijing. La Campionatele Mondiale a adus o zestre de șapte medalii, dintre care două de aur și argint.

Întrebată dacă se gândește să devină mamă după retragere, campioana a dat dovadă de discreție și diplomație în răspunsul oferit și, așa cum ne-a obișnuit, și-a păstrat zâmbetul pe buze când a vorbit despre unul dintre cele mai intime subiecte din viața unei femei.

ADVERTISEMENT

”Ne gândeam să-i mai luăm un cățeluș lui Duras. Sau pisică, dar am eu fobie. Vedem, ne concentrăm. O să aflați când o să fie cazul de un nou membru al familiei”, a declarat Ana Maria Brânză.

ADVERTISEMENT