Sport

Conversație incendiară între Ovidiu Burcă și Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!”. Foto

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo contraatacă și a publicat o conversație privată cu administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob.
19.01.2023 | 20:26
Conversatie incendiara intre Ovidiu Burca si Vlad Iacob Aia au neveste bolnave de cancer Sa ne dea banii Foto
Conversație incendiară între Ovidiu Burcă și Vlad Iacob: „Ăia au neveste bolnave de cancer. Să ne dea banii!” (sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FANATIK a făcut noi dezvăluiri despre conflictul dintre Ovidiu Burcă și jucătorii lui Dinamo, iar antrenorul a contraatacat.

Ovidiu Burcă a publicat „din greșeală” o conversație privată cu Vlad Iacob

Dinamo stă pe un butoi de pulbere după ce Ovidiu Burcă a dat afară cinci jucători, iar antrenorul a fost pus la zid de mulți oameni de fotbal.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” i-a cerut pe un ton imperios administraorul special al lui Dinamo să achite salariile sale și ale staff-ului tehnic și regreta că asta nu a fost una dintre condițiile pentru a se întoarce la echipă: „Vă rog să plătiți și salariile staff-ului tehnic. Dacă știam, era și asta o condiție să revin”.

Ovidiu Burcă a publicat pe Instagram discuția cu Vlad Iacob
Ovidiu Burcă a publicat pe Instagram discuția cu Vlad Iacob

Vlad Iacob a încercat să îl calmeze: „Te sun când termin întâlnirea. Eu asta le-am zis de ieri. Nu mă băga în grupul lor, că nu sunt. Eu mereu am spus că toată lumea trebuie să ia bani, proporțional. Mereu”. 

ADVERTISEMENT

Burcă s-a plâns apoi de situația în financiară precară în care se află el staff-ul tehnic: „Mai spune-le o dată că am și eu cheltuieli, copii, ăia au neveste bolnave de cancer. Îmi bag p***. Să ne plătească banii!”.

Cum a continuat discuția dintre Burcă și Iacob

Ovidiu Burcă a confirmat veridicitatea discuției și a explicat că a publicat pe story acea captură foto „din greșeală”: „Este o discuție privată între mine și Vlad, în care cer sa fie plătite și salariile staff-ului tehnic și auxiliar”. Convorbirea dintre cei doi a continuat:

ADVERTISEMENT

Iacob: „Te sun după. Au zis că săptămâna asta vor plăti către toată lumea”. 
Burcă: „Nu am știut de asta. Sună-mă după aia”. 
Iacob: „Te sun, da”. 
Burcă: „Trebuia să-mi spui asta”. 
Iacob: „Dar te rog, nu mă mai băga în grupul lor”.

Din informațiile FANATIK, Ovidiu Burcă a fost la un pas să plece de la Dinamo și a pus mai multe condiții pentru a se întoarce la echipă, așa cum reiese și din discuția cu Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a luat și o primă decizie după ce a dat afară cinci jucători și îl readuce pe David Țone la echipă.

ADVERTISEMENT