Life

Copiii lui Alin Oprea nu mai vorbesc cu el după divorțul de Larisa Uță. „Mi-a fost luat tot universul pentru care mi-am dus crucea”

Copiii lui Alin Oprea nu mai vorbesc cu el după divorțul de Larisa Uță. Artistul spune că după separare a rămas fără toate lucrurile importante pentru el.
08.11.2022 | 12:49
Copiii lui Alin Oprea nu mai vorbesc cu el dupa divortul de Larisa Uta Mia fost luat tot universul pentru care miam dus crucea
Copiii lui Alin Oprea nu mai vorbesc cu el după divorțul de Larisa Uță. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Alin Oprea trece prin clipe extrem de grele după divorțul de Larisa Uță, femeia alături de care are și doi copii. Spune că aceștia nu îi mai vorbesc pentru că îi țin partea mamei lor.

Copiii lui Alin Oprea nu mai vorbesc cu el după divorțul de Larisa Uță

Cântărețul a mărturisit într-un interviu pentru Cancan că trece printr-o perioadă foarte dureroasă deoarece copiii lui nu îi mai vorbesc după divorțul de Larisa Uță, mama lor.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea a mai spus că soția lui i-a înscenat multe lucruri în anul 2020 și a făcut ca el să devină țapul ispășitor deși nu ar fi făcut nimic greșit.

Tot anul Alin Oprea spune că Larisa Uță i-a luat tot universul pentru a muncit o viață întreagă, de la familie la imobile, bani și sănătate.

ADVERTISEMENT

„În anul de grație – 2020, anticipând că va veni momentul adevărului și ticluind un plan bine premeditat, mi-a înscenat o «situație» din care să mă scoată pe mine țap ispășitor, sugerând că eu sunt vinovat de toate nenorocirile…

Acela a fost momentul în care mi-a fost luat tot «universul» pentru care mi-am dus crucea o viață: familie, copii, imobile, bani, sănătate…”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea o acuză pe soția lui că l-a înșelat

De asemenea, Alin Oprea spune că a soția lui i-a fost infidelă pe timpul căsniciei lor, iar el a fost cel care a dorit ca ea să stea acasă să își crească copiii și doar el câștiga bani în familia sa. Dar bunele intenții s-au întors împotriva lui, pentru că nevasta a început să îl înșele, spune artistul.

Artistul spune că a acceptat inclusiv să stea cu soacra pentru binele soției sale și al copiilor, având în vedere că el trebuia să stea plecat pentru a face bani.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru bun care spune că a ieșit din această situație și din divorțul său de Larisa Uță este faptul că a cunoscut-o pe actuala sa iubită și viitoare soție, Medana.

„Dar tot acela a fost și momentul în care Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, pe viitoarea mea iubită și soție Medana”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: