Life

Copiii lui Horia Brenciu, hărțuiți la școală. Decizia luată de artist: „Nu e ușor”

Copiii lui Horia Brenciu, hărțuiți la școală. Ce face artistul să își protejeze micuții în fața colegilor de la cursurile școlare.
14.12.2022 | 12:51
Copiii lui Horia Brenciu hartuiti la scoala Decizia luata de artist Nu e usor
Copiii lui Horia Brenciu, hărțuiți la școală. Decizia luată de artist: „Nu e ușor”. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a recunoscut că copiii lui sunt hărțuiți la școală. Dacă cineva se gândea că copiii de vedete nu trec prin aceste lucruri, atunci greșește.

Copiii lui Horia Brenciu, hărțuiți la școală. Ce decizie a luat artistul

Horia Brenciu a mărturisit că și copiii lui sunt victimele bullying-ului la școală, pe românește fiind hărtuiți și intimidați de colegii de clasă.

ADVERTISEMENT

Dar artistul spune că nu își face griji pentru că lucrează la acest aspect cu copiii săi și încearcă să le crească încrederea în sine și stima pentru a nu da ascultare răutăților spuse de colegi, conform Viva.

Horia Brenciu a mai spus că fenomenul este unul cu care mulți s-au lovit în copilărie, așa că micuții lui nu sunt un caz special.

ADVERTISEMENT

Dar cântărețul a precizat că este foarte important să-i ajutăm pe copii să treacă peste aceste momente, să vorbim cu ei și să le arătăm că sunt foarte iubiți și apreciați acasă.

„Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat și ai oameni în jurul tău care țin la tine și te iubesc.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”, a povestit Brenciu.

Horia Brenciu, tătic pentru patru copii

Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, cu care s-a căsătorit în 2014, sunt părinți pentru patru copii.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi au și adoptat un băiețel, pe nume Toma. Două dintre fetele lor sunt din căsnicia anterioară a lui Alice Dumitrescu, iar cuplul are și o fetiță biologică, pe Mina, care este apropiată ca vârstă cu Toma. Cei doi fac lecțiile împreună.

„Un weekend la noi nu e chiar ce așteaptă lumea, cu petale de trandafir, porumbei și curcubeie. Dimineața se fac lecții și se citește.

Aceste momente sunt un pic tensionate și presărate cu replici, din partea Minei și a lui Toma, de genul: «Tu nu știi cum a zis doamna!» sau «Când luăm pauză?!».

După încheierea lecțiilor, începe distracția. Toma merge la tenis, Mina pictează sau face proiecte pentru școală, sau se încontrează cu maică-sa pe diverse teme”, a povestit cântărețul.

ADVERTISEMENT