Life

“Copiii stau cu mama”. Alina Sorescu, sprijin nesperat în divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este susținută de multe dintre vedetele autohtone, care i-au transmis mesaje de încurajare după ce au aflat că frumoasa blondină divorțează de Alexandru Ciucu.
04.05.2022 | 14:36
Copiii stau cu mama Alina Sorescu sprijin nesperat in divortul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, susținută de vedetele autohtone în divorțul de Alexandru Ciucu. Ce i-au spus despre copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a anunțat, printr-un mesaj publicat pe social media, că a introdus actele de divorț și a dezvăluit că este dispusă să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca fiicele sale, Carolina și Raisa, să rămână în grija ei, după separarea de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, susținută de vedetele autohtone în divorțul de Alexandru Ciucu. Ce i-au spus despre copii

La scurt timp de la anunțul despărțirii de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a primit numeroase mesaje de încurajare de la vedetele din România, care sunt de partea sa în procesul de divorț și de custodie pentru fetele sale. Cântăreața se bucură de un sprijin nesperat perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda, Mirela Vaida, Simona Gherghe, Denisa Tănase și Adian Halas au încurajat-o pe artistă după ce a confirmat că a depus actele de divorț la Tribunalul Buftea. Toți i-au lăsat un emoticon în formă de inimă în dreptul postării de pe Instagram.

Andreea Bălan i-a transmis și câteva gânduri. Jurata de la Te cunosc de undeva a subliniat faptul că fetele trebuie să fie în continuare crescute și educate de figura maternă.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 i-a lăsat mesajul de încurajere, după ce a trecut la rândul său printr-un divorț. Cântăreața și-a dorit custodia unică a fetelor sale, Ella și Clara, dar nu a reușit să o obțină. Fetele au domiciliu însă în locuința mamei și își văd tatăl, pe actorul George Burcea, în baza unui program clar stabilit de instanță.

„Copiii stau cu mama! ❤️”, a scris Andreea Bălan, postarea sa fiind și pe placul și altor persoane de pe pagina Alinei Sorescu.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în anul 2008, la Cerbul de Aur, prin intermediul creatorului de modă Cătălin Botezatu. În 2009 frumoasa blondină era cerută în căsătorie, iar anul următor se îndreptau spre altar.

Ceremonia a avut loc pe data de 12 septembrie 2010, deși ar fi vrut să facă nunta în ziua în care artista l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț. După 12 ani de mariaj, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și se află în proces de divorț. 

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a plecat de acasă cu cele două fete, lucru care l-a determinat pe designer să solicite o ordonanță prezidențială prin care cere ca domicilul să fie în vila din Pipera, pe perioada procesului de divorț.

ADVERTISEMENT