News

Copil de numai două luni, găsit fără suflare de părinți. A fost deschisă o anchetă pentru moarte suspectă

Polițiștii din Vrancea au deschis o anchetă în cazul morții unui bebeluș de doar două luni. Sunt așteptate rezultatele necropsiei
02.01.2023 | 15:24
Copil de numai doua luni gasit fara suflare de parinti A fost deschisa o ancheta pentru moarte suspecta
Trupul copilului a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Tragedia s-a petrecut în comuna Nănești din județul Vrancea. Fetița a fost găsită decedată în casă de către părinții săi, iar mama a fost cea care a sunat la 112.

Anchetă pentru moarte suspectă. Bebeluș de două luni, găsit mort

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă).

“În cursul nopţii, în jurul orei 2.00, s-a primit un apel 112 privind decesul unui sugar din comuna Năneşti.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, dar şi un echipaj de la ambulanţă, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Din primele verificări efectuate la faţa locului şi în urma examinării sumare a cadavrului fetiţei de două luni, nu au fost constatate urme de violenţă”, au informat reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea au precizat că mama bebeluşului a fost cea care a sunat la 112 pentru a solicita ajutor, copilul fiind găsit decedat de către echipajul care a intervenit.

Trupul micuței a fost dus la Secţia Anatomie Patologică a spitalului judeţean Vrancea, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

ADVERTISEMENT

Un alt copil din Nănești a ajuns la spital în urma unui accident

Un copil de 12 ani a ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani după ce a fost acroșat de un autoturism, a informat SAJ Vrancea.

“În jurul orei 11.00, un echipaj de urgenţă B2 cu asistent s-a deplasat în localitatea Năneşti, la un accident rutier pentru a acorda primul ajutor unui copil în vârstă de 12 ani, care a fost acroşat de un autoturism.

ADVERTISEMENT

Victima a fost examinată, stabilizată şi transportată la UPU Focşani. Copilul prezenta un traumatism toracic stâng şi traumatism de membru inferior stâng”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Șoferul autoturismului a fost testat cu alcoolscopul, rezultatul fiind zero, a precizat IPJ Vrancea. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: