News

Copleşiţi de durere, prietenii femeii ucise de câini la Lacul Morii îşi strigă revolta: “Vor cădea doar lacrimi”

Prietenii Anei Oros s-au adunat la locul unde aceasta a fost ucisă de câini. Unul dintre ei a povestit de ce ea a continuat să aleargă pe aici, în ciuda prezenţei maidanezilor
22.01.2023 | 18:45
Coplesiti de durere prietenii femeii ucise de caini la Lacul Morii isi striga revolta Vor cadea doar lacrimi
Ana Oros a murit la 44 de ani, sfâşiată de cîini Foto: facebook
ADVERTISEMENT

Moartea Anei Oros, într-un mod stupid şi revoltător, a şocat întreaga ţară şi cu atât mai mult i-a îndurerat pe cei care au conoscut-o.

Deşi Ana Oros a fosta atacată de maidanezi şi anul trecut, în aceeaşi zonă, femeia de 44 de ani a rămas fidelă locului ei de alergare.

ADVERTISEMENT

Într-o declaraţie dată FANATIK.RO, la sfârşitul lunii aprilie 2022, ea dezvăluia că aleargă în zonă din 2018 şi speră că se vor lua măsurile administrative potrivite, că Primăria Sectorului 6 şi Primăria Chiajna se vor implica să pună lucrurile la punct.

Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, iar Ana Oros a fost ucisă tocmai de nepăsarea autorităţilor.

ADVERTISEMENT

Prietenii săi abia îşi mai găsesc cuvintele după tragedia pe care trebuie să o suporte. Ei s-au adunat chiar la locul tragediei pentru a o plânge. “Multă lume a întrebat şi se întreabă de ce a continuat să vină aici. Cuvintele Anei au fost ceva de genul: Nu pot trăi cu frică. Trebuie să îmi înving fricile.

Se pare că în acel moment s-au făcut nişte demersuri, dar problema există în continuare şi se poate întâmpla oricui. Sunt câini lăsaţi în libertate şi formează haite şi atunci atacă”, a declarat un prieten al Anei, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Una dintre prietenele femeii de 44 de ani omorâte de câini în zona Lacul Morii a spus, la rândul ei, că autorităţile nu au cum să schimbe ceva în această situaţie.

“Nu au cum autorităţile să schimbe ceva ce ţine de noi. Noi trebuie să ne sterilizăm căţeii, noi trebuie să îi protejăm, noi trebuie să facem o schimbare. Schimbarea stă în noi, degeaba aşteptăm de la cel de lângă noi, din dreapta sau din stânga. Atât timp cât noi nu ne vom schimba, societatea nu se va schimba.

ADVERTISEMENT

Nu putem aştepta să cadă din cer. Nu va cădea nimic. Vor cădea doar lacrimi. Atât. Nu îmi va fi frică niciodată să alerg, să privesc în faţă sau în sus pentru că sunt o luptătoare”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT