Sport

Cora Schumacher, dată afară dintr-un reality-show după numai trei zile! A pierdut o avere

Cora Schumacher, fosta soție a fratelui lui Michael Schumacher, a fost eliminată din "I'm A Celebrity". Producătorii s-au temut că va dezvălui secrete despre fostul pilot.
24.01.2024 | 22:22
Cora Schumacher data afara dintrun realityshow dupa numai trei zile A pierdut o avere
Cora Schumacher a fost eliminata dintr-un reality show pentru ca era prea vorbareata
ADVERTISEMENT

Într-un gest neașteptat, Cora Schumacher, fosta soție a fratelui lui Michael Schumacher, a fost eliminată din versiunea germană a emisiunii “I’m A Celebrity” după doar trei zile în junglă, din temeri că ar putea dezvălui secrete despre starea de sănătate a legendarului pilot de Formula 1.

Cora Schumacher, eliminată de la „I’m a Celebrity” după numai trei zile. A pierdut 5000.000 de euro

Cora, în vârstă de 47 de ani, a fost căsătorită cu Ralf Schumacher, fratele lui Michael, timp de aproape 15 ani și a fost eliminată din show-ul de realitate german înainte să poată dezvălui mai multe despre viața privată a campionului. Pentru participarea la celebra emisiune, ea ar fi urmat să primească suma de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor din presa germană, producătorii emisiunii au fost îngrijorați că Cora ar putea deveni prea comunicativă și ar putea încălca un acord nescris cu familia Schumacher de a nu divulga detalii personale despre pilotul aflat într-o situație dificilă.

Orice dezvăluire indiscretă ar încălca acel acord tacit, considerat o “înțelegere de bărbați” între postul de televiziune RTL și familia pilotului, menit să protejeze intimitatea campionului de Formula 1.

ADVERTISEMENT

Se pare că Cora Schumacher, care a fost apropiată de Michael și soția sa Corinna în timpul căsătoriei cu Ralf, ar fi putut deveni o sursă de informații sensibile. Ralf Schumacher, fostul soț al Corei, a felicitat-o pentru participarea la emisiune și a declarat că cei doi au discutat adesea despre rolul său în show-ul de televiziune.

Cora Schumacher, susținută de către fostul soț

El a asigurat că sunt în relații bune și nu crede că Cora ar dezvălui detalii din trecutul comun: “Eu cred că ea vrea să-și găsească propria temă în tabăra de junglă și nu va aborda, de exemplu, trecutul nostru comun. Până la urmă, a trecut mult timp de atunci” a declarat Ralf Schumacher pentru publicația germană BILD.

ADVERTISEMENT

Anunțul oficial al eliminării Corăi din emisiune a fost făcut pe rețelele de socializare de către “Ich Bin Ein Star”, varianta germană a “I’m A Celebrity”. Producătorii au informat că aceasta a exprimat dorința de a părăsi aventura din junglă din cauza unei tuse severe și că nu se simte sănătoasă. Au transmis urări de însănătoșire pentru Cora Schumacher.

Se spune că Cora suferă de sindromul post-COVID și că avea dificultăți de respirație din cauza fumului de la focul de tabără. În timp ce părăsea concursul, aceasta a declarat plângând: “Vreau să merg acasă. Nu mai pot suporta asta. Nu pot face asta cu fumul, totul arde. Nu mai pot. Vreau să ies acum. Acum, acum!”.

ADVERTISEMENT

Această eliminare vine în contextul în care fanii se întreabă dacă Michael Schumacher va participa la nunta fiicei sale, marcând o perioadă de zece ani de la tragicul accident de schi care l-a ținut departe de ochii publicului.

ADVERTISEMENT
Tags: