Sport

„Michael Schumacher poate să stea la masă”. Noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Potrivit specialiștilor din Formula 1, fostul pilot poate să stea la masă.
09.01.2024 | 17:39
Michael Schumacher poate sa stea la masa Noi detalii despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1
Un fost pilot de Formula 1 face dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, după tragicul accident pe care l-a suferit la schi în urmă cu 10 ani, a fost învăluită în mister. Familia fostului campion mondial de Formula 1 a fost extrem de reticentă în a face dezvăluiri despre fostul pilot de curse german.

„Michael Schumacher poate să stea la masă”. Noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Michael Schumacher a fost protagonistul unui grav accident suferit la schi pe 29 decembrie 2013. De 7 ori campion mondial de Formula 1, fostul pilot german a fost indus în comă artificială și a fost nevoit să treacă prin două intervenții chirurgicale la un spital din Grenoble.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 55 de ani, Schumacher a primit diagnosticul de traumatism cranian sever și hemoragie cerebrală. O ultimă actualizare în ceea ce privește starea de sănătate a lui Michael Schumacher a venit din partea lui Johnny Herbert, fost pilot de Formula 1.

Într-un interviu acordat recent, britanicul a dezvăluit că Michael Schumacher poate sta la masă. „Am auzit, de la cei din F1, că stă la masă la cină, dar nu știu dacă este adevărat.

ADVERTISEMENT

„Ne-ar plăcea să știm că lucrurile decurg într-un mod pozitiv”

Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte importantă a modului lui Michael și familiei de a păstra totul foarte privat, foarte secret. Oamenilor le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv.

Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu se află încă într-o poziție în care să existe șanse de recuperare. După părerea mea, și trebuie să subliniez acest lucru, pentru că nu am auzit nimic de la familie, arată că, din păcate, probabil se află în aceeași situație în care a fost imediat după accident. 

ADVERTISEMENT

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, poate chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care, sperăm, să-l aducă înapoi pe Michael pe care l-am cunoscut cu toții”, a declarat Johnny Herbert, potrivit presei din Anglia.

Iubita lui Mick Schumacher l-a vizitat pe fostul pilot de Formula 1

Michael Schumacher este îngrijit la locuința sa din Geneva de către o echipă personală de medici, dar și de către soția sa, Corinna. Recent, Corinna Schumacher a acceptat ca o altă persoană să îl poată vizita pe fostul pilot de Formula 1.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Laila Hasanovic, o tânără în vârstă de 23 de ani, iubita lui Mick Schumacher, fiul lui Michael și al Corinnei. Modelul danez are o relație de jumătate de an cu fiul fostului campion mondial de Formula 1.

ADVERTISEMENT
Tags: