Sport

A dat gol contra lui Real Madrid și l-a taxat pe Bellingham. Ce mesaj i-a transmis despre Leo Messi

Real Betis și Real Madrid au remizat în etapa cu numărul 16 din La Liga. Golul gazdelor a fost înscris de Ruibal, care a avut un mesaj pentru Bellingham la finalul partidei.
10.12.2023 | 11:20
A dat gol contra lui Real Madrid si la taxat pe Bellingham Ce mesaj ia transmis despre Leo Messi
Ruibal, sageti catre Bellingham dupa ce a marcat in poarta Realului
ADVERTISEMENT

Într-un duel intens din etapa 16 din La Liga, Real Madrid a fost forțată să se mulțumească cu un rezultat de 1-1 împotriva lui Real Betis. Pentru echipa lui Ancelotti a înscris Bellingham în minutul 53, în timp ce pentru gazde a punctat Ruibal în minutul 66.

Ruibal, săgeți către Bellingham

La finalul jocului, Aitor Ruibal a aruncat o săgeată către rivalul său, Jude Bellingham. Fundașul dreapta al celor de la Betis a lăsat de înțeles că englezul nu este cel mai bun jucător din lume, în ciuda faptului că este principala gură de foc a celor de la Madrid în acest sezon. “Atâta timp cât Lionel Messi încă joacă, nu pot să spun că cineva este mai bun decât el”, a spus Aitor Ruibal pentru publicația spaniolă Relevo.

ADVERTISEMENT

Meciul, desfășurat la Benito Villamarin, terenul de acasă al lui Real Betis, a văzut ambele echipe dând totul într-un spectacol captivant. Egalul a stopat seria de victorii ale lui Real Madrid. În ciuda rezultatului de egalitate, antrenorul Carlo Ancelotti, a considerat rezultatul echitabil.

“A fost un meci echilibrat, bine jucat de ambele echipe. Am primit un gol în momentul în care aveam controlul asupra jocului, dar rezultatul a fost corect”, a declarat Carlo Ancelotti la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Bellingham a ajuns la 12 goluri în La Liga

Echipa condusă de Carlo Ancelotti a acumulat un total de 39 de puncte în urma celor 16 meciuri jucate până acum. Cu un bilanț impresionant de 12 victorii, 3 remize și doar o înfrângere, Real Madrid demonstrează o consistență notabilă în performanțe.

Echipa a reușit să marcheze nu mai puțin de 34 de goluri, având o diferență impresionantă de +24 goluri în favoarea sa. Defensiva solidă și atacul prolific au contribuit semnificativ la succesul echipei în primele etape ale sezonului.

ADVERTISEMENT

Cu 14 apariții în La Liga pentru Real Madrid în sezonul actual, Jude Bellingham continuă să-și aducă contribuția semnificativă. Englezu a reușit să înscrie 12 goluri și să primească doar 2 cartonașe galbene. Bellingham a fost transferat în acest an de la Borussia Dortmund pentru 103 milioane de euro.

“Visez, cred că mă vor trezi în orice moment. Sunt foarte fericit să fiu jucător la Real Madrid. Obiectivul meu este să câștig multe trofee cu Real Madrid și cu naționala Angliei.

ADVERTISEMENT

Merg să mă antrenez în fiecare zi pentru că îmi doresc să fiu mai bun și Real Madrid îmi oferă cea mai bună oportunitate pentru a-l realiza acest lucru. Vreau să fac tot ce este necesar pentru a ajuta echipa să câștige jocuri”, a declarat Jude Bellingham pentru Mundo Depotivo.

ADVERTISEMENT