Fotbal intern

Cornel Dinu, atac fără perdea la conducătorii lui Dinamo: ”Șerdean a inventat această inginerie”

18.12.2020 | 17:18
Cornel Dinu atac fara perdea la conducatorii lui Dinamo Serdean a inventat aceasta inginerie
ADVERTISEMENT

Fosta mare glorie a lui Dinamo București, Cornel Dinu, i-a atacat fără perdea pe actualii conducători ai clubului și este de părere că președintele execitoiv Dorin Șerdean a pus la punct toate detaliile prin care gruparea a ajuns la Pablo Cortacero.

Situația financiară continuă să se degradeze de la o zi la alta, iar investitorii spanioli pare că au abandonat echipa și nici măcar jucătorii nu mai cred în promisiunile deșarte ale lui Cortacero.

ADVERTISEMENT

Dorin Şerdean a lansat un atac virulent la adresa fanilor la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj, deoarece înainte de startul partidei a avut mari probleme în a intra pe stadion.

Conducătorii lui Dinamo, atacați violent de Cornel Dinu

”Șerdean sfida aseară într-o manieră infernală! Vorbea de educație, de cei 7 ani de acasă, de Cortacero… Cum să am încredere în acest aducător de spanioli? E înfiorător cea a făcut Șerdean! A inventat această inginerie”, și-a început Cornel Dinu atacul la conducătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Fanii s-au gândit că scapă de dracul, dar nu și-au dat seama că vine fratele său, adică spaniolii. Aici e vorba de așa-zisele inginerii financiare, iar Șerdean este creatorul acestei inginerii. Coaforul care acțiunile avea un capital de 200 de lei și s-a mărit la 2.400 de lei, prin venirea lui Cortacero. Investiție mare de tot.

I s-au dat 72% din acțiuni, dar în postura de asociat administrator unic. Cu clauza că el nu poate să cedeze acțiuni fără acordul coaforului, adică al lui Negoiță. Ăsta este celălalt adevăr înfiorător de care s-a folosit Negoiță”, a declarat fostul mare fotbalist la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Situația la Dinamo este cruntă! Asta, pe mine mă revoltă! Mă macină ce se întâmplă la Dinamo. Sunt prea multe lucruri ascunse, clare ca lumina zilei și care trebuiau prezentate. Să spună cineva ‘Terminați cu derbedeii ăștia! Sunt niște escroci’.

Unul dintre principalii vinovați este chiar acest vânzător Ionuț Negoiță. Când au apărut Cortacero și Melero am întrebat și eu prin Spania. Craioveanu mi-a zis ‘Era casier, îmi dădea salariu. Nu au bani nici să treacă strada!’. În martie s-a întâmplat asta. Totul a fost o imensă păcăleală, o inginerie”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Contra a venit și a vorbit cu mine. Am discutat trei ore între patru ochi și foarte puțin despre spanioli. Mi-a zis că nu știe cine e Cortacero și că îl știe pe Melero Marin, cu care a lucrat la Getafe. Problema care se pune este că el nu a avut nicio legătură cu Cortacero. El a fost pe relația cu Melero Marin”, a încheiat Dinu.

ADVERTISEMENT