Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, atac furibund la ultrași: „Negru e culoarea morții. Transmiteți ghinion”

Cornel Dinu a lansat un atac furibund la adresa ultraşilor, după atmosfera senzaţională creată de cei 21.000 de copii pe Arena Naţională la România - Andorra, scor 4-0.
19.10.2023 | 20:15
Cornel Dinu atac furibund la ultrasi Negru e culoarea mortii Transmiteti ghinion
Cornel Dinu, atac furibund la ultrași: „Negru e culoarea morții. Transmiteți ghinion”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a câştigat cu 4-0 confruntarea în faţa Andorrei, din preliminariile Euro 2024. “Tricolorii” au fost încurajaţi de peste 21.000 de copii, singurii care au avut acces pe Arena Naţională la această confruntare.

Cornel Dinu, atac furibund la ultrași: „Negru e culoarea morții. Transmiteți ghinion”

Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa ultraşilor care vin la meciurile naţionalei, spunând că cei mici le-au dat un exemplu de comportament pe stadion. Legendarul dinamovist susţine că suporterii ar trebui să vină la stadion în tricoul naţionalei, nu îmbrăcaţi în negru complet:

ADVERTISEMENT

“M-a impresionat fantastic spectacolul acesta fantastic. Un exemplu dat zecilor de mii de aşa-zişi ultraşi, tifoşi şi aşa mai departe. Nişte ratări ale cuvântului civilizaţie şi comportament. 

Să vedem ce vor înţelege grupurile acelea care vin îmbrăcate de fiecare dată în negru, de parcă echipa naţională ar fi în doliu. Este o tâmpenie. Veniţi domnule ca lumea… Este o formă de separare. Negru e culoarea morţii.

ADVERTISEMENT

“În tribune parcă eşti la Bellu. Toţi în negru, toţi răi, puşi pe scandal, care aruncă bombe, tiribombe”

Voi semănaţi în tribună ceea ce, de multe ori, transmiteţi în teren. Îmbrăcaţi-vă civilizat, în tricourile alea galbene ale echipei naţionale. Uitaţi-vă şi dumneavoastră. În toată lumea aceasta, vin suporterii în tricourile naţionale cu steagurile naţionale. 

Numai la noi parcă eşti la Bellu (n.r Cimitirul Bellu). În tribune parcă eşti la Bellu. Toţi în negru, toţi răi, puşi pe scandal, care aruncă bombe, tiribombe. Parcă transmiţi ghinion. 

ADVERTISEMENT

O presiune total anormală asupra jucătorilor. Îţi mai arde să îţi aduci aminte de Wehrmacht (n.r. forţele armate ale Germaniei naziste). Erau îmbrăcate în negru aceste trupe. Ce semănau ele? Crimă, dezordine, atac la civilizaţia umană.

“Uitaţi ce lecţie v-au dat 25.000 de copii”

Reveniţi la tricourile naţionalei. Lăsaţi tiribombele şi uitaţi ce lecţie v-au dat 25.000 de copii care să ştiţi că şi ei au probleme pe la şcoală. Există acest modernism care îi atacă. Dar mai sunt profesori. 

ADVERTISEMENT

Îmi spunea un prieten, profesor de religie la Târgovişte că este haos, nu ai voie să îi cerţi în clase pe elevi. Dar la el nu mişcă nimeni, iar când intră în clasă se rosteşte “Tatăl nostru”, care este rugăciunea supremă a creştinătăţii”, a spus Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cornel Dinu, atac furbiund la ultraşii României

ADVERTISEMENT
Tags: