Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Creierul” aducerii pe stadion a 20.000 de copii la România – Andorra. „Hagi al evenimentelor”

Peste 20.000 de copii au asistat la meciul România - Andorra, câștigat cu 4-0 de elevii lui Edi Iordănescu.
16.10.2023 | 11:37
Creierul aducerii pe stadion a 20000 de copii la Romania  Andorra Hagi al evenimentelor
Andrei Vochin a dezvăluit cine a făcut posibilă prezența a peste 20.000 de copii pe Arena Națională. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meciul dintre România și Andorra s-a terminat cu victoria ”tricolorilor” cu scorul de 4-0. În urma acestui rezultat, elevii lui Edi Iordănescu urcă pe primul loc în clasament.

Cum a fost organizat meciul

La acest meci, deoarece prezența publicului general a fost suspendată, din cauza unor evenimente din meciul cu Kosovo, au asistat peste 20.000 de puști de până în 14 ani. Andrei Vochin a explicat cine a fost în spatele organizării acestui meci.

ADVERTISEMENT

”La acest episod cu copilașii, am replicat evenimentul cu Norvegia de acum câțiva ani. Aici, masterchef-ul este Alexandru Cândea, omul care a făcut totul posibil,  s-a ocupat de acest proiect și a putut să umple aproape 25.000 de locuri. Alexandru Cândea, este managerul departamentului de evenimente din FRF.

El este omul care a pus în practică toată chestia asta. Modul în care au venit organizați, au venit în grupuri, au primit brățări, pe brățări era trecut numărul de telefon al însoțitorului, astfel că dacă un copilaș se pierde, să fie un număr de telefon unde să se sune, fiecare autocar a fost numerotat, copilul știa numărul autocarului astfel încât să ajungă acolo.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară, am mai făcut la meciul cu Norvegia, iar noi ca Federație am mai încercat să facem asta la meciul cu Finlanda, decisiv pentru calificarea la Campionatul European cu 2016, terminat 1-1 la București.

Din cauza acelor suporteri care spun că țin cu echipa națională după care pun virgulă și spun: dar ca să venim să facem ceva trebuie să vorbim cu Burleanu, să avem noi discuțiile noastre, stadionul a fost suspendat.

ADVERTISEMENT

Atunci Adi Stângaciu, șeful departamentului juridic a reușit să schimbe decizia cu două zile înainte de meciul cu Finlanda, să se joace cu spectatori și în 24 de ori am umplut, 50.000 de oameni au fost pe Arena Națională. Recordul pe Arena Națională este de 54.000 de suporteri, de la acel meci cu Finlanda”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Ilie l-a felicitat pe Alex Cândea

Ulterior, Adi Ilie a intervenit și a spus că a lucrat și el cu Alex Cândea, spunând că acesta este un foarte bun organizator de evenimente.

ADVERTISEMENT

Vreau să îl felicit, îl știu pe Alex Cândea, am colaborat cu el. L-am pus în legătură cu anumite Universități și chiar a reacționat foarte bine, minor fiind, și a dus la meci câte 40-50 de copii”, a sous și Adi Ilie.

Auzind acestea, HORIA IVANOVICI a intervenit și l-a comparat pe Alex Cândea cu Gheorghe Hagi, în ceea ce privește organizarea de evenimente.

Este un vrăjitor al organizării, un Hagi al organizării. Avem un Hagi al evenimentelor”, a concluzionat moderatorul emisiunii, HORIA IVANOVICI.

În final, Andrei Vochin a vorbit despre sentimentele care l-au încercat când a auzit imnul cântat de puștii de pe stadion, de la meciul cu Andorra, spunând că și-a ascuns cu greu lacrimile.

Da, e un Hagi al evenimentelor. Știi că mie îmi dau lacrimile ușor, îți dai seama că atunci când au început să cânte imnul m-am abținut cu greu. Îți dai seama, pițigăiat, așa cum cântau ei și nu țineau ritmul, dar oricum era mai frumos decât în alte situații”, a spus Andrei Vochin.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

El a făcut posibilă prezența celor peste 20.000 de puști pe Arena Națională

ADVERTISEMENT