Sport

Cornel Dinu îl taxează pe Gigi Becali: „Dacă ești credincios, nu poți face o diferență între vaccinați și nevaccinați!”

Cornel Dinu l-a taxat pe Gigi Becali, care a spus că jucătorii ajunși la o vârstă înaintată și care sunt vaccinați nu mai pot face față la un nivel ridicat pe teren.
21.02.2022 | 22:47
Cornel Dinu il taxeaza pe Gigi Becali Daca esti credincios nu poti face o diferenta intre vaccinati si nevaccinati
Cornel Dinu îl taxează pe Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” i-a dat o replică patronului FCSB-ului, în care a ținut să îi reamintească de legătura strânsă între religie și știință.

Totodată, Cornel Dinu a analizat și partida dintre CS Mioveni și FCSB, scor 1-1, explicând care sunt adevăratele probleme ale „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu îl taxează pe Gigi Becali în privința jucătorilor vaccinați

Cornel Dinu l-a taxat pe Gigi Becali după declarațiile patronului FCSB-ului în privința jucătorilor vaccinați și care au ajuns la o vârstă înaintată pentru un fotbalist, precum Claudiu Keșeru sau Ciprian Deac, pe care l-a dat exemplu.

„Între știință și religie e o legătură extraordinară, un om care e credincios nu poate face o astfel de diferență. Ne-am obișnuit cu Gigi, nu are niciun fel de dreptate”, a declarat Cornel Dinu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„O să facem atât de multe experienţe până când vom vedea formula cea mai bună, la toamnă. Atunci când se numără bobobocii.

Vaccinaţii, toţi scad, eu văd şi la ai mei, care sunt vaccinaţi. Nu că nu-i mai bag, că sunt unii pe care nu-i afectează foarte mult vaccinul, dar cei care sunt mai în vârstă? Nu ai văzut şi Deac, nu mai e ăla Deac”, a declarat Gigi Becali, la TV ProX.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a dezvăluit problemele FCSB-ului

Cornel Dinu a continuat și a dezvăluit problemele reale ale FCSB-ului, glumind amar și pe seama alegerii conducătorului de a-l lăsa pe Claudiu Keșeru în afara lotului și de a-l folosi pe Andrei Burlacu:

„Ce este Mioveniul? Un mic sătuleț pe lângă Pitești. Dar văd că e o echipă bine administrată de primarul de acolo. E un exemplu de foarte bună administrare și nu a fost inferioară FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

FCSB demonstrează din nou că e un FCSB, unde lucrurile nu sunt în regulă. Problema e că îl lași pe margine pe Keșeru și îl joci pe un jucător care are drept calitate faptul că e creștin, mă refer la Burlacu”.

„Jocul individualist, jocul de maniera de a se descurca fiecare jucător cu mingea la picior și de a evita combinațiile, care nu sunt antrenate corespunzător, au ieșit din nou în evidență”, a mai spus Cornel Dinu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 1,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT