Fotbal intern

Cornel Dinu, ironii la adresa lui Ovidiu Popescu: ”A făcut 6 puncte la examenul pentru permis”

05.02.2021 | 18:42
Cornel Dinu ironii la adresa lui Ovidiu Popescu A facut 6 puncte la examenul pentru permis
Cornel Dinu Foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, de la FCSB, a făcut praf un panou cu însemnele lui Dinamo, după Derby de România. Gestul fotbalistului a fost atacat de Cornel Dinu.

Fosta glorie a lui Dinamo și a echipei naționale l-a taxat imediat pe fotbalistul lui Gigi Becali, pentru pagubele provocate pe Stadionul Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a dezvăluit că Ovidiu Popescu a avut mari probleme la examenul auto, pe care nu a reușit să-l treacă, obținând un punctaj de cascadorii râsului.

Cornel Dinu, ironii la adresa lui Ovidiu Popescu

Cornel Dinu a declarat la Telekom Sport că are informații despre Ovidiu Popescu, conform cărora nu a reușit să treacă ”sala” la examenul pentru obținerea permisului auto.

ADVERTISEMENT

”M-a sunat cineva dintr-o zonă de unde este şi el şi mi-a explicat că, în momentul când a dat examen pentru permisul de conducere, a făcut şase puncte. Șase puncte la permisul de conducere, deci băiatul stă foarte bine, e un tip de perspectivă intelectuală”, a spus Cornel Dinu pentru sursa citată.

La finalul partidei dintre Dinamo și FCSB, încheiată cu victoria roș-albaștrilor, managerul sportiv al echipei din Ștefan cel Mare, iritat de gestul fotbalistului, i-a sugerat acestuia să încerce o carieră în luptele de contact.

ADVERTISEMENT

Un campion la box a remarcat și el calitățile de luptător ale lui Popescu

Nu doar Marius Nicolae a remarcat calitățile de luptător ale lui Ovidiu Popescu. Recent, un campion național de box, Sorin Căliniuc, a declarat că fotbalistul are un fizic impresionant și că este convins că ar face față luptelor din cușca MMA.

”Când l-am văzut prima oară pe Ovidiu Popescu, la baza lor de pregătire, m-a impresionat. L-am văzut dezbrăcat. Avea un fizic și niște umeri… I-am spus că trebuia să se ducă la MMA, nu la fotbal! Are un fizic de invidiat. Îmi place, e un fotbalist puternic”, a declarat Căliniuc la  GSP.

ADVERTISEMENT

Privit de pe margine, Ovidiu Popescu chiar are calitățile necesare unui luptător. Măsoară 1,80 m și are 75 de kilograme. Nici pe terenul de fotbal nu evită contactele cu adversarii, din această cauză nefiind ocolit de accidentări.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT