Sport

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Marius Şumudică: “Este o cerşeală! Dacă-i vezi CV-ul, te sperii!”

Cornel Dinu l-a mitraliat pe Marius Şumudică pentru apariţiile publice ale antrenorului, considerând că ceea ce face Şumi este o cerşeală.
11.08.2023 | 10:19
Cornel Dinu la facut praf pe Marius Sumudica Este o cerseala Dacai vezi CVul te sperii
Cornel Dinu îl face praf pe Şumudică. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a fost pe lista Rapidului şi a Universităţii Craiova, dar cele două formaţii de top şi-au instalat alţi antrenori. Până îşi găseşte un nou angajament, Şumi este expert la emisiunile Digisport.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Marius Şumudică: “O cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii”

Iar unul dintre oamenii de fotbal care nu sunt impresionaţi cu părerile lui Marius Şumudică este Cornel Dinu. “Procurorul” l-a făcut praf pe Şumi, spunând că este o cerşeală de post de antrenor:

ADVERTISEMENT

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal… «Șoșodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reușit.

Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert!

ADVERTISEMENT

Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje și persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun și ce știu, dar mai ales prin ceea ce fac.

“El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra”

Au niște «surle» din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie.

ADVERTISEMENT

El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătare. Numai la noi în țară și poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative niște personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste și nu aduc nimic bun educațional pentru domeniile respective.

Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație”, a afirmat Cornel Dinu la Gsp.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică este liber de contract de o lună şi jumătate după ce a fost destituit din funcţia de antrenor de la Al Raed.

ADVERTISEMENT