Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, necruțător după FCSB – Dinamo: „Cea mai proastă repriză din istorie!”

Cornel Dinu a pus o etichetă dură derby-ului FCSB - Dinamo 2-1. Ce l-a nemulțumit pe editorialistul FANATIK.
23.07.2023 | 15:15
Cornel Dinu necrutator dupa FCSB  Dinamo Cea mai proasta repriza din istorie
Cornel Dinu, necruțător după FCSB - Dinamo: „Cea mai proastă repriză din istorie!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Legenda lui Dinamo a avut un motiv important de nemulțumire după eșecul roș-albilor pe „Arcul de Triumf”, scor 1-2, cu FCSB.

Cornel Dinu, verdict dur după FCSB – Dinamo 2-1: „Cea mai dezechilibrată repriză din istorie”

Etapa a doua din SuperLiga a programat derby-ul campionatului FCSB – Dinamo. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1, golurile fiind marcate de Florinel Coman și Darius Olaru, respectiv Goncalo Gregorio. Cornel Dinu a avut un mare motiv de nemulțumire.

ADVERTISEMENT

„Prima repriză dintre Steaua și Dinamo a fost poate cea mai dezechilibrată din istoria partidelor dintre aceste echipe, care începe prin 1950. Nu am văzut nicio echipă, care să domine, să aibă posesie, așa cum au avut cei de la Steaua în fața lui Dinamo.

Deși Dinamo e o echipă omogenă, cu câțiva jucători buni, aduși de data aceasta din Spania, după Cortacero, mă refer la Larrucea și la Iglesias. Cu câțiva copii crescuți de Gabi Răduță din perioada Negoiță, care sunt de viitor.

ADVERTISEMENT

Dar cu o lipsă de agresivitate și de siguranță în posesia balonului, care i-a făcut pe cei de la Steaua să fie net superiori și să aibă cinci ocazii de gol, față de niciuna, niciun șut pe poartă, a lui Dinamo. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat aproape deloc”, a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Ghezali e un jucător oscilant”

Cornel Dinu a comentat și prestația lui Lamine Ghezali. Deși a făcut senzație în sezonul în care „câinii” au promovat din Liga 2, francezul a avut o evoluție ștearsă în „Derby de România”.

ADVERTISEMENT

„Ghezali este un jucător oscilant. A avut și momente bune, dar la partida aceasta a fost complet absent. El până acum a contat foarte mult. Dar eu am rezerve față de majoritatea jucătorilor aduși în România, pentru că ei sunt mulți talentați, ca și la noi, la vârste fragede, dar care nu confirmă după aceea.

Fie datorită felului în care se lucrează cu ei, fie curajului pe care îl au cei care conduc de a-i arunca în lupta atunci când trebuie. Ca pe un mânz.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai curaj să arunci în luptă un astfel de jucător. Pentru mine a fost cea mai mare satisfacție, dar în același timp să îl înarmezi din punct de vedere al antrenamentului și cu mijloacele necesare”, a adăugat „Mister”.

Emisiunea sportivă a momentului FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Super show-ul moderat de inegalabilul Horia Ivanovici se vede ÎN PREMIERĂ în aceleași zile de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Cornel Dinu, necruțător după FCSB - Dinamo: „Cea mai proastă repriză din istorie!”

ADVERTISEMENT