Life

Cornel Galeș, uitat de apropiați la doar doi ani de la deces! Viviana i-a organizat pomana

Cornel Galeș a murit, acum doi ani, într-un accident cumplit în Spania, iar fosta lui iubită, Viviana, s-a ocupat de pomana cuvenită la care au luat parte însă foarte puțini oameni.
04.12.2021 | 13:17
Cornel Gales uitat de apropiati la doar doi ani de la deces Viviana ia organizat pomana
ADVERTISEMENT

Acum doi ani, aflat în floarea vârstei, Cornel Galeș murea într-un accident de circulație petrecut în Spania, trupul lui fiind repatriat, la acea vreme, de Viviana Mănțoiu, femeie cu care fusese la un pas să se căsătorească după pierderea soției sale, artista Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș, uitat de prieteni la doi ani de la deces

Dacă la înmormântarea lui Cornel Galeș a fost destul de multă lume care l-a plâns pe fostul impresar, acum, la doi ani de la moartea lui, la pomana pusă la punct de Viviana, lucrurile s-au schimbat radical.

ADVERTISEMENT

Mai exact, la pomana de doi ani a regretatului Cornel Galeș au participat o mână de oameni care și-au adus aminte de el, prezenți fiind doar câțiva prieteni apropiați de-ai lui, relatază wowbiz.ro.

Astfel, la cimitirul în care se odihnește Cornel Galeș, înmormântat alături de Ileana Ciuculete, au fost doar impresarul Silviu Lepădat, Viviana Mănțoiu, cea care a organizat pomana, și alți câțiva prieteni vechi ai acestuia.

ADVERTISEMENT

După ce au ascultat slujba de pomenire de la cimitir, puținii prieteni care și-au mai amintit de Cornel Galeș au mers la un restaurant pentru o masă în cinstea răpostatului.

Evident, fiii Ilenei Ciuculete din prima ei căsătorie nu au participat la parastasul care a avut loc acum o săptămână, cei doi fiind, de altfel, în proces cu moștenitoarea lui Cornel Galeș, fiica acestuia, Claudia.

ADVERTISEMENT

Cornel Galeș, probleme legale și după moarte

Moartea Ilenei Ciuculete a provocat un scandal uriaș între fii acestuia și soțul artistei, Cornel Galeș, primii luând decizia să îl dea în judecată, pentru moștenire, pe regretatul impresar.

Acum doi ani, după ce s-a stins din viață fostul soț al Ilenei Ciuculete, Claudia, fiica lui Cornel Galeș, moștenea de la acesta un apartament de lux. Doar că, acum, Claudia a pierdut apartamentul de lux moștenit în fața fiilor Ilenei Ciuculete din prima casătorie a artistei, Mugurel și Cristi Sfetcu.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceștia au și scos la vânzare, deja, apartamentul pe care l-au obținut d ela fiica lui Cornel Galeș, dar licitațiile organizate nu le-au adus satisfacțiile pe care le așteptau, prețul de 60.000 de euro – în ciuda faptului că ar valora de cel puțin trei ori mai mult – împiedicând cumpărătorii să se înghesuie.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Acum doi ani, pe 1 decembrie, Cornel Galeș se stingea din viață din cauza unui accident rutier deosebit de grav petrecut în Spania, tragedia fiind anunțată de nașa acestuia, Doina Belu și confirmată de Viviana Mănțoiu, iubita impresarului de după decesul Ilenei Ciuculete.

„Astăzi se fac 2 ani de când nu mai ești printre noi. Mulțumim că ne porți de grijă de acolo de sus. Te voi iubi mereu!”, a scris Sasha Mănțoiu, fiica Vivianei, pe rețeaua de socializare în ziua în care se comemorau doi ani de la tragicul eveniment.

Cornel Galeș a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete, soția sa și femeia pe care, în nenumărate rânduri, impresarul a spus că a iubit-o enorm și care se stinsese din viață cu doi ani mai devreme decât el, din cauza unei ciroze galopante.

ADVERTISEMENT