Life

Fiica lui Cornel Galeș a rămas fără moștenire! Copiii Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul

Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, rămâne fără moștenire după ce băieții Ilenei Ciuculete i-au scos la vânzare apartamentul care i-a revenit acesteia după moartea tatălui ei.
14.11.2021 | 19:55
Fiica lui Cornel Gales a ramas fara mostenire Copiii Ilenei Ciuculete iau scos la vanzare apartamentul
Ileana Ciuculete si Cornel Gales s-au stins din viata, iar mostenitorii lor se razboiesc pentru avere Foto: Captura Antena 1
ADVERTISEMENT

Claudia, fiica lui Cornel Galeș, trece prin momente grele după ce averea pe care a moștenit-o de la regretatul impresar și soț al cântăreței Ileana Ciuculete a ajuns, oficial, la copiii artistei.

Iar aceștia, conform Wowbiz, nu au stat pe gânduri și, în războiul dus cu Cornel Galeș pentru averea Ilenei Ciuculete, au scos la vânzare apartamentul pe care fiica fostului impresar l-ar fi moștenit de la tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Apartamentul moștenit de fiica lui Cornel Galeș, scos la vânzare de băieții Ilenei Ciuculete

Conform actelor publicate de sursa citată, apartamentul pe care Cornel Galeș l-a cumpărat după moartea soției sale, Ileana Ciuculete, într-un complex rezidențial de lux, a ajuns pe mâna fiilor artistei, Mugurel și Cristi Sfetcu.

Iar aceștia l-au scos la vânzare, prin licitație, de două ori. Cum la prima licitație nu s-a anunțat niciun doritor, la cea de-a doua licitație prețul apartamentului a fost scăzut cu 25%, ajungând să coste în jur de 60.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Iar asta în ciuda faptului că, pe vremea când trăia, Cornel Galeș anunța că ar fi investit în imobilul cu pricina nu mai puțin de 150.000 de euro, din care în jur 60.000 au fost dedicate amenajărilor interioare de lux, ceea ce înseamnă că prețul apartamentului este, acum, la mai puțin de jumătate din valoarea inițială.

Apartamentul care face parte din mai vechiul război dintre Mugurel și Cristi Sfetcu, fii Ilenei Ciuculete, și regretatul Cornel Galeș, are trei camere și o suprafață de peste 60 de mp și este situat la primul etaj.

ADVERTISEMENT

Fii Ilenei Ciuculete, război pe avere cu Cornel Galeș

Moartea regretatei Ileana Ciuculete a provocat un adevărat scandal între fii acesteia, Mugurel și Cristi Sfetcu, și Cornel Galeș, soțul ei de atunci. Cei doi copii ai artistei cereau, la acea vreme, partea care li se cuvenea din banii obținuți de soțul artistei din vânzarea vilei în care a locuit cu Ileana Ciuculete, dar și alte lucruri care pretindeau că li se cuvin.

De altfel, instanța a și constatat că cei doi băieți au Ilenei Ciuculete au dreptul la jumătate din banii cu care Cornel Galeș a vândut vila în care a locuit cu artista, iar suma stabilită a fost de 70.000 de euro. Doar că, între timp, Cornel Galeș, care a murit într-un accident de mașină în Spania, acum doi ani, nu a mai apucat să le dea banii ceruți.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Claudia, fiica lui Cornel Galeș a rămas, în fapt, fără apatamentul pe care l-a moștenit de la tatăl ei, iar cei doi fii ai Ilenei Ciuculete l-au scos la vânzare, prin licitație, așa cum prevede legea.

Cu toate acestea, războiul pentru averea Ilenei Ciuculete poate avea un final cât se poate le neplăcut pentru fiica lui Cornel Galeș. Iar asta pentru că, dacă apartamentul va fi vândut la o sumă mai mică de 70.000 de euro, se pot îndrepta, legal, către moștenitoarea lui Cornel Galeș pentru recuperarea diferenței de până la 70.000 de euro.

Cornel Galeș a murit în Spania, la doi ani după Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit, acum doi ani, în urma unui cumplit accident de mașină, în Spania, la doi ani după ce a condus-o pe ultimul drum pe regretata Ileana Ciuculete, artista încetând din viață în urma unei boli teribile.

De altfel, Cornel Galeș și Ileana Ciuculete sunt înmormântați unul lângă celălalt, fostul impresar având grijă ca, înainte să aibă acel accident de circulație, să aranjeze monumentul funerar al artistei, ultima dorință a lui fiind să se odihnească, pentru totdeauna, alături de ea.

ADVERTISEMENT