Fotbal intern

Corneliu Papură, acuze pentru colaboratorii săi după FCSB – Craiova 4-1: ”Mi s-a comunicat că Mihăilă poate juca”

08.03.2020 | 22:54
Corneliu Papura acuze pentru colaboratorii sai dupa FCSB  Craiova 41 Mi sa comunicat ca Mihaila poate juca
ADVERTISEMENT

Antrenorul Corneliu Papură a lansat acuze la adresa colaboratorilor săi după meciul FCSB – Universitatea Craiova 4-1, fiind nemulțumit de faptul că Valentin Mihăilă nu a putut începe jocul, deși era anunțat titular.

Corneliu Papură, acuze pentru colaboratorii săi după FCSB – Craiova 4-1: ”Pregătisem meciul cu Mihăilă în teren”

”Greșeli copilărești care se fac la juniori. La acest nivel nu poți greși așa și să speri. Orice greșeală la portar se vede, dar la primul gol Pigliacelli putea să aleagă o altă soluție”, a declarat tehnicianul oltenilor.

ADVERTISEMENT

”S-au schimbat toate planurile după accidentarea lui Mihăilă. Înainte de meci mi s-a comunicat că poate juca, dar cu 10 minute înainte de joc mi s-a spus că nu poate. Pregătisem meciul cu el în teren”, au fost acuzele lui Corneliu Papură pentru colaboratorii săi după FCSB – Craiova 4-1.

”În seara asta a fost senzația de meci amical”

”La 2-1 pentru FCSB am avut ocazii din care trebuia să marcăm. Apoi am greșit pe un contraatac și am primit foarte ușor golul trei. Dacă era presiunea publicului mai ziceam, dar nu e normal ca la asemenea meciuri să greșești așa ușor”, a continuat Papură.

ADVERTISEMENT

”Vorbisem cu Nițu că va juca puțin, așteptăm ca Koljic să-și intre în formă. Trebuie să câștigăm următoarele două meciuri pe care le jucăm pe teren propriu. Este un dezavantajați să joci fără spectatori, mai ales că la noi sunt mulți și frumoși. Și în seara asta a fost senzația de meci amical”, a încheiat el.

Mihăilă, accidentare la încălzire

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, scor 1-4, în etapa a doua din play-off, rezultat în urma căruia ”roș-albaștrii” au urcat pe locul secund în clasament, la egalitate cu oltenii și la trei puncte în spatele celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă s-a accidentat la încălzirea susținută pe Arena Națională, cu doar câteva minute înaintea startului partidei cu FCSB. Corneliu Papură a fost forțat să schimbe primul „11”, Ștefan Baiaram fiind trimis pe teren din minutul 1.

Gafe în serie pentru olteni

FCSB a deschis scorul în minutul 23 al partidei după o serie parcă interminabilă de erori comise în defensiva Universității Craiova. Mirko Pigliacelli a degajat direct în Dennis Man, aflat în apropierea careului, iar balonul a fost trimis în poartă de Răzvan Oaidă, după mai multe intervenții stângace ale fundașilor olteni.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii Cristi Bărbuț și Dan Nistor au pus înfrângerea pe seama multor greșeli individuale comise și de ocaziile mari ratate în startul reprizei secunde, la scorul de 2-1 pentru FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 1,38 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT