Fotbal intern

Corneliu Papură nu renunță la titlul cu Universitatea Craiova: „Încă nu este nimic jucat”

23.04.2020 | 22:01
Corneliu Papura nu renunta la titlul cu Universitatea Craiova Inca nu este nimic jucat
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, nu renunță la titlul de campion cu formația din Bănie și este pregătit pentru reluarea campionatului, amenințând locul pe care îl ocupă liderii de la CFR Cluj.

Corneliu Papură nu renunță la titlu

Corneliu Papură a anunțat că nu renunță la câștigarea titlului de campion, chiar dacă misiunea va fi mult mai grea, având în vedere că fanii nu vor putea veni pe stadion din cauza restricțiilor pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Mai sunt opt meciuri, nu este nimeni favorit, doar cineva are un avans. Dar sunt opt meciuri, multe puncte puse în joc aşa că nu este nimic jucat.

Am mai jucat. E complicat, mai ales pe noi ne dezavatajează pentru că avem un public care ne împinge de la spate pe teren propriu”, a mai spus Papură pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT
  • 46 de ani a împlinit Corneliu Papură pe 5 septembrie

„La Craiova nu s-a umblat la salarii!”

Corneliu Papură a vorbit și despre salariile jucătorilor Universității Craiova și a recunoscut că Mihai Rotaru, patronul formației din Bănie, nu a „umblat” la salarii, iar situația financiară a clubului este bună:

„Aici clubul a fost destul de înţelegător şi încearcă să se ţină de… Nu s-a umblat (N.r- la salarii)”, a mai spus Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu a vorbit despre liniștea financiară pe care transferul lui Alexandru Mitriță i-a adus-o Universității Craiova și îl laudă pe Mihai Rotaru, patronul echipei, pentru decizia luată: „Patronul a fost inspirat să-l vândă pe Mitriță, pentru că acum suntem asigurați și stăm liniștiți”.

„Mai sunt bani pe care să-i primim, dar nu de la club, ci de la MLS, pentru că în SUA sunt altfel regulile”, a mai spus Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care Universitatea Craiova îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 1, cu 26 de puncte, după 2 meciuri jucate în play-off, la distanță de patru puncte de CFR Cluj, liderii campionatului
ADVERTISEMENT