Life

Coșmar la America Express pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Ce le-a făcut un localnic: „M-am panicat”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, clipe de coșmar la America Express! Ce au pățit cei doi și ce le-a făcut un localnic să îi sperie.
23.01.2023 | 09:30
Cosmar la America Express pentru Catalin Bordea si Nelu Cortea Ce lea facut un localnic Mam panicat
Coșmar la America Express pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin clipe de panică la America Express. Ce le-a făcut un localnic celor doi.

Coșmar la America Express pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin primele momente de panică din cursa de la America Express, totul din cauza nui șofer care i-a pus pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au devenit foarte incomode pentru cei doi concurenți când localnicul care i-a luat cu mașina  început să le pună foarte multe întrebări despre viața lor personală din România.

Mai mult, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au spus că li s-a părut dubios și că bărbatul voia în schimbul serviciului său adus în emisiune să primească ajutor pentru a veni în România, unde credea că are mai multe șanse de a face bani.

ADVERTISEMENT

”Vorbea foarte mult și dubios. Avea schimbări bruște de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa și să muncească acolo.

Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm și noi. Ne-a întrebat ce dorim și am început să ne panicăm. Poate ne face rău”, au spus cei doi în emisiune.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, panicați la America Express

Astfel, echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a trecut prin clipe de coșmar în ultima ediție a emisiunii, după ce au făcut autostopul și un șofer a început să le pună prea multe întrebări.

La un moment dat, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au panicat că șoferul îi va duce într-un loc necunoscut și le va face rău.

ADVERTISEMENT

„Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie, la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa și pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat”, au povestit Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express.

ADVERTISEMENT