Fotbal intern

Cosmin Contra îi face pe „câini” să se contrazică între ei: „E o greșeală să plece” vs. „El creează tensiune”

26.10.2020 | 12:26
Cosmin Contra ii face pe caini sa se contrazica intre ei E o greseala sa plece vs El creeaza tensiune
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo este una critică, iar foștii jucători ai clubului au păreri împărțite în privința antrenorului Cosmin Contra. „Guriță” are patru înfrângeri consecutive pe banca alb-roșiilor.

Ioan Andone și Ciprian Marica au păreri diametral opuse atunci când vine vorba despre problemele de la fostul lor club. Oficialul celor de la FC Voluntari crede că vina nu îi aparține lui Contra.

ADVERTISEMENT

În schimb, Marica este de părere că discursul tehnicianului dinamovist creează tensiune în jurul echipei. După înfrângerea cu 0-2 de la Sepsi, Contra a declarat că îi este rușine că poartă emblema lui Dinamo.

Ioan Andone dă vina pe lipsa de coeziune și îl apără pe Cosmin Contra: „Nu sunt omogeni, dar el o să remedieze asta”

Ioan Andone este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria clubului Dinamo, iar insuccesele recente ale formației din șoseaua Ștefan cel Mare nu îl puteau lăsa indiferent pe „Fălcos”.

ADVERTISEMENT

“Mă doare situaţia de acolo. Se întâmplă, ai adus 14 jucători. Nu au adus jucători răi, dar trebuie să fie pregătiţi. Noi facem nişte observaţii, au avut program extrem de greu. Au pierdut nemeritat cu FCSB, cu Craiova puteau scoate un punct, dar nu aveau voie să piardă la Sepsi.

Nu sunt omogeni, au probleme de organizare. Zvonurile astea, că nu au bani spaniolii, sunt nişte lucruri care nu sunt în regulă. Dar cred că  vor remedia, pentru că au un lot de jucători cum nu au avut în ultimii trei, patru ani.”, a spus Ioan Andone, la Look Sport.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andone a vorbit și despre situația lui Cosmin Contra, cel căruia unii suporteri i-au cerut demisia pe rețelele de socializare, după ultimele înfrângeri ale „câinilor”.

„E o greşeală să plece Contra. Trebuie să continue cu el. I-a cunoscut pe jucători, a vrut să-i aducă, până la urmă o să remedieze”, a mai spus Andone, cel pe care chiar „Guriță” l-a înlocuit la Dinamo în 2017, la ultima descălecare a sa în „Groapă”.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica îl critică pe Contra: „Transmite o stare de tensiune”

Un alt fost dinamovist nu este atât de înțelegător cu antrenorul Contra și crede că atitudinea tehnicianului este o cauză majoră pentru jocul slab al lui Dinamo și pentru rezultatele deplorabile ale echipei.

„E clar că e o stare de tensiune acolo. E o dezorganizare totală în joc și o lipsă de claritate. Nu înțeleg ce se întâmplă. Văd tensiune și neliniște. Se vede că nu e pace acolo!

Îmi pare rău că antrenorul Cosmin Contra nu găsește cheia și nu păstrează calmul și liniștea. El transmite o stare tensiune atunci când e liniște.

În momentul în care e deja tensiune la club, Contra, prin felul lui de a fi, cred că creează o presiune și o tensiune și mai mare!” , a spus Ciprian Marica pentru gsp.

În schimb suporterii alb-roșii din Peluza Cătălin Hîldan au fost critici mai degrabă la adresa conducerii, despre care fanii susțin că nu asigură suficientă transparență în privința activității de la Dinamo. Totodată, fanii sunt nemulțumiți de lipsa fondurilor din club.

„Minciuna ne provoacă mai multă suferință decât rezultatele proaste din ultimele etape. Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaștem, care fac parte dintr-un fond de investiții care nu este fond de investiții”, au scris fanii din PCH.

14 jucători noi a adus în total Dinamo în precedenta fereastră de transferuri: Magaye Guaeye, Aleix Garcia, Abdoulaye Ba, Paul Anton, Andrei Radu, Rene Hinojo, Tomas Mejias, Borja Valle, Juan Camara, Adam Nemec, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Janusz Gol și Vlad Achim.

ADVERTISEMENT