Sport

Cosmin Contra s-a dezlănțuit când și-a amintit de Dinamo: ”E bine mersi, la el acasă, și îl doare în fund, iar eu am picat de fraier”

Cosmin Contra spune că Pablo Cortacero, fostul acționar al clubului, este singurul vinovat pentru situația actuală a lui Dinamo, iar el este unul dintre fraieriți.
19.01.2023 | 10:23
Cosmin Contra sa dezlantuit cand sia amintit de Dinamo E bine mersi la el acasa si il doare in fund iar eu am picat de fraier
Cosmin Contra spune că a fost fraierit de Pablo Cortacero și că spaniolul este singurul viovat pentru situația actuală de la Dinamo. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo este foarte aproape de locurile de play-off în liga secundă. Însă clubul stă pe un butoi cu pulbere. Jucătorii au intrat în grevă și nu s-au antrenat luni din cauza restanțelor salariale, iar antrenorul Ovidiu Burcă taie în carne vie.

Cosmin Contra, furios că a fost păcălit: ”Am crezut într-un proiect care n-a existat niciodată”

Greva declanșată de jucătorii de la Dinamo a făcut deja două victime. Vasile Buhăescu și portarul Ștefan Fara și-au reziliat contractele cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pe lista neagră se mai află, din informațiile FANATIK, publicate în exclusivitate marți după-amiază, încă alți trei jucători. Este vorba despre Tomozei, Gavrilă și Alin Dudea.

Rugat să comenteze situația de la echipa pe care a antrenat-o în 2020, părăsind-o tocmai din pricina problemelor financiare, Cosmin Contra spune că nu a urmărit evenimentele din ultimele zile. Însă a nominalizat vinovatul pentru acestă situație.

ADVERTISEMENT

Mai exact Pablo Cortacero, care l-a și implicat în proiect la acea vreme. Contra îl acuză pe spaniol în termeni duri pentru prezentul echipei și pentru faptul că l-a fraierit.

”Îmi e greu să-mi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru că nu sunt acolo. Eu sunt în Spania. Cei care sunt acolo, zi de zi, știu cel mai bine care este situația la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Situația este grea de când Pablo Cortacero a făcut ce a făcut. Singurul vinovat este Pablo Cortacero! Nu e niciun alt vinovat!

Doar că Pablo Cortacero e spaniol, bine mersi la el acasă, la Granada, și îl doare în fund de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, după ce a promis ce nu putea să facă. El este singurul vinovat!

ADVERTISEMENT

Cei care sunt acuma încearcă să ducă ce pot să ducă. Din păcate, e un spaniol pe care îl doare în fund că a îngropat un club ca Dinamo. Asta este singura mea părere!

Să dea Dumnezeu să vină cineva cu bani și să resusciteze acest club. Nu știu dacă există posibilitatea să fie dat în judecată pe plan internațional.

Eu sunt unul dintre fraieriții lui Pablo Cortacero. Am crezut într-un proiect care n-a existat niciodată. Iar eu am picat de fraier”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT