Sport

Dinamo stă pe un butoi de pulbere, conducerea reacționează: „Nu poți forța mâna cuiva pentru a primi bani!”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a avut un mesaj ferm pentru jucătorii clubului, care au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare.
17.01.2023 | 20:07
Dinamo sta pe un butoi de pulbere conducerea reactioneaza Nu poti forta mana cuiva pentru a primi bani
Dinamo stă pe un butoi de pulbere, conducerea reacționează. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că jucătorii lui Dinamo au protestat, refuzând să se antreneze din cauza restanțelor financiare.

Dinamo stă pe un butoi de pulbere, conducerea reacționează

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat după greva pe care fotbaliștii au făcut-o din cauza problemelor financiare de la echipă, transmițându-le un mesaj ferm jucătorilor:

ADVERTISEMENT

„Nu poate să fie fericit, nu știu ce antrenor ar fi fericit într-o astfel de situație. Situația nu e nici atât de gravă cum e la patru cluburi din Liga 1, nu vreau să le nominalizez.

Le-am explicat jucătorilor că nu există finanțatori la noi, în acest moment și că doar suporterii sunt finanțatorii. Ar fi bine să înțeleagă și ei când situația e dificilă și că astfel de gesturi nu au interlocutori să îi susțină, nu pot forța mâna cuiva pentru a primi ceva”.

ADVERTISEMENT

„Situația nu e plăcută, dar nu e nici atât de gravă ca la alte cluburi. Am spus că am încredere că vom remedia situația în cel mai scurt timp.

Eu mi-am exprimat opinia, am încredere că vom găsi împreună cele mai bune soluții, Dinamo are nevoie de liniște, lucrurile au început să arate bine și trebuie să continuăm”, a mai spus Vlad Iacob, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Au fost investitori interesați!”

Vlad Iacob a continuat și a spus că au fost investitori interesați să vină la Dinamo, însă nu a vrut să dezvăluie mai multe discuții purtate până când nu va exista ceva concret.

„Au fost discuții, au fost investitori interesați, dar nu mai vreau să vorbesc acum despre aceste lucruri, pentru că nu are rost să le comentez.

ADVERTISEMENT

În momentul în care clubul va avea o poziție oficială, o să o comunicăm atunci! Avem nevoie și de puțin noroc pe toate planurile”, a mai spus Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT
Tags: