Sport

Cosmin Moți a dezvăluit ce trebuie să facă Dinamo pentru a se salva de la pierzanie: „E imposibil să construieşti ceva!”

Cosmin Moți, fost campion cu Dinamo în 2007, a vorbit despre ceea ce trebuie să facă formația din „Ștefan cel Mare” pentru a se salva de la pierzanie.
27.03.2022 | 20:31
Cosmin Moti a dezvaluit ce trebuie sa faca Dinamo pentru a se salva de la pierzanie E imposibil sa construiesti ceva
Cosmin Moți, fost campion cu Dinamo în 2007, a vorbit despre ceea ce trebuie să facă formația din „Ștefan cel Mare” pentru a se salva de la pierzanie
ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin momente grele din punct de vedere sportiv. În prezent, formația roș-albă se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu zece puncte.

Cosmin Moți a dezvăluit ce trebuie să facă Dinamo pentru a se salva de la pierzanie

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” susține că Dinamo ar trebui să lucreze la omogenitatea echipei și să nu mai schimbe jucătorii atât de des.

ADVERTISEMENT

„Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa. 

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moți, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cosmin Moți transmite faptul că Dinamo are nevoie de un investitor „calculat și cu capul pe umeri”.

„În ultimii 10 ani, au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, iar în următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

ADVERTISEMENT

Cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat”, a mai spus Cosmin Moți.

În prezent, Cosmin Moți este directorul tehnic al echipei bulgare Ludogoreț Razgrad, formație pentru care a evoluat nouă ani, în perioada 2012-2021.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă din play-out, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe Chindia Târgoviște. Meciul este programat pe 1 aprilie, la ora 20:30.

  • 9.09 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT