Fotbal international

Cosmin Moți, nemulțumit de măsurile luate de șefii fotbalului românesc: „De ce să câștige două mii de lei pe lună? Ce vină au ei?”

29.03.2020 | 19:32
Cosmin Moti nemultumit de masurile luate de sefii fotbalului romanesc De ce sa castige doua mii de lei pe luna Ce vina au ei
ADVERTISEMENT

Cosmin Moți a fost nemulțumit de măsurile pe care șefii fotbalului românesc le-au luat în privința salariilor fotbaliștilor.

Cosmin Moți, nemulțumit de măsurile luate de șefii fotbalului românesc

Cosmin Moți a vorbit despre starea de coronavirus din Bulgaria și a ținut să atragă atenția asupra măsurilor pe care șefii fotbalului românesc le-au luat în privința salariilor fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal să se reducă salariile. Ce vină are jucătorul, că nu se poate antrena sau că nu poate să joace. Știu că și pentru cluburi este greu pentru că pleacă sponsorii. Trebuie să existe o înțelegere și o negociere.

Nu mi se pare normal ca un jucător care nu are un contract de muncă și care nu beneficiază de pensie, la finalul carierei, să fie trimis în șomaj tehnic. De ce să câștig două sau trei mii de lei pe lună?

ADVERTISEMENT

Cred că și jucătorii sunt de acord cu o reducere de salariu, dar nu să-i trimiți în șomaj. Nouă nu ne-au propus nimic aici, la Ludogoreț, dar sunt lucruri care trebuie înțelese”.

Oamenii trebuie să fie mai conștienți și să stea în casă”

Cosmin Moți a continuat să explice cum se descurcă autoritățile din Bulgaria cu pandemia de coronavirus: „Sunt în Bulgaria, am rămas aici și am luat o decizie bună. Lumea este liniștită, nu sunt restricții și avem voie să ieșim pe stradă.

ADVERTISEMENT

Eu ies din casă și alerg. Este adevărat că dacă vrei să ieși sau să intri în oraș ai nevoie de o adeverință. Sunt îngrijorat pentru noi, pentru copiii și părinții noștrii. Oamenii trebuie să fie mai conștienți și să stea în casă”.

„Înainte să mergem la Milano, antrenorul ne-a spus că este nicio problemă dacă cineva nu vrea să facă deplasarea.

ADVERTISEMENT

Am mers la noi cu măști și dezinfectante și nu am avut voie să ieșim din hotel. Iar când am mers noi nu era așa de grav…”, a mai spus fotbalistul.

ADVERTISEMENT