Fotbal international

Cosmin Olăroiu, afectat de pandemia de coronavirus! Antrenorul are pierderi de milioane de euro

22.04.2020 | 10:46
Cosmin Olaroiu afectat de pandemia de coronavirus Antrenorul are pierderi de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu a fost afectat din cauza pandemiei de coronavirus, având pierderi de milioane de euro după ce șefii clubului Jiangsu Suning, formație pe care o pregătește, au decis să reducă salariile cu 30% tuturor jucătorilor și antrenorilor.

Cosmin Olăroiu, pierderi de milioane de euro din cauza pandemiei

Cosmin Olăroiu a suferit pierderi imense de bani, după ce șefii clubului i-au scăzut salariul cu 30%. Astfel, tehnicianul român nu va mai câștiga 7.000.000 de euro, ci 4.900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cosmin Olăroiu rămâne implicat în lupta cu coronavirusul din România și asigură peste 100 de mese pe zi medicilor de la „Victor Babeș”.

Cosmin Olăroiu, alături de medicii români

Inițiativa lui „Oli” a fost dezvăluită chiar de managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri:

ADVERTISEMENT

„Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel.

Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi”.

ADVERTISEMENT

„Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și alte persoane să ne sponsorizeze”, a mai spsu Emilian Imbri.

Întrucât campionatul din China a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, Cosmin Olăroiu a venit în țară în ultimele luni. Treptat, viața din China începe să revină la normal. Numărul infectărilor cu Covid-19 a scăzut, iar mai multe activități sociale încep să se redeschidă.

ADVERTISEMENT

Și fotbalul din China are mari șanse de a reveni pe făgașul normal, iar luna aprilie ar putea reprezenta restartul ”Sportului Rege” în această țară.

Fotbalul din China ar putea fi reluat la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

ADVERTISEMENT