Fotbal intern

Cosmin Olăroiu, surprins plăcut de antrenorul Adrian Mutu: ”Doar fotbal în stânga și în dreapta”

21.06.2020 | 16:53
Cosmin Olaroiu surprins placut de antrenorul Adrian Mutu Doar fotbal in stanga si in dreapta
ADVERTISEMENT

Tehnicianul formației Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, s-a arătat surprins plăcut de antrenorul Adrian Mutu și de faptul că acesta este extrem de interesat să învețe lucruri noi.

Antrenorul echipei chineze a recunoscut că nu şi-ar fi imaginat că fostul decar va dori să facă performanţă în antrenorat și credea că acesta va ajunge într-o funcție de conducere la un club.

ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Adrian Mutu a fost numit în funcția de selecționer al reprezentativei de tineret, după ce Mirel Rădoi a fost promovat la echipa națională de seniori.

Cum l-a surprins antrenorul Adrian Mutu pe Cosmin Olăroiu

”Sincer, nu mă aşteptam din partea lui Adi să vrea sau să-şi dorească să devină antrenor. Mai repede îl vedeam în postura unui preşedinte de club, manager de club”, a declarat Cosmin Olăroiu despre Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”Am fost chiar surprins în momentul în care el a făcut pasul către această meserie şi nu mi-am dat seama la momentul respectiv cum va reacţiona, ce va încerca să facă. Pe parcurs, am aflat de la diferite persoane că e extrem de interesat de această meserie”, a spus Olăroiu la Telekom Sport.

Tehnicianul formației chineze este surprins de faptul că ”Briliantul” este preocupat să învețe tot în această meserie, deși un jucător de talia sa ar fi putut săune că le știe pe toate și nu mai are ce să acumuleze.

ADVERTISEMENT

”El e dornic să înveţe, să acumuleze cunoştinţe şi chiar am fost surprins de lucrul acesta şi cred că va reuşi să aibă o carieră frumoasă. M-am întâlnit cu el la acel meci cu Dinamo, am stat de vorbă şapte minute şi şapte minute de mi-a pus întrebări despre fotbal”, spune Oli.

”Adică n-am apucat să ne spunem ce faci, eşti bine, cum e familia. N-am discutat, doar fotbal în stânga şi dreapta, dacă joacă aşa… Lucru care m-a impresionat”, a încheiat Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile și Laurențiu Reghecampf, tehnicianul formației Al Wahda, l-a lăudat pe Adrian Mutu, despre care spune că învață foarte repede și are o mare ambiție de reușită.

ADVERTISEMENT