Life

Cosmin Seleşi, emoţii intense la filmările show-ului „Batem palma?”. Vrea să filmeze cu Salvarea la uşă: „Îmi este frică să nu bubui”

Cosmin Seleşi face dezvăluiri din culisele sezonului al doilea al show-ului „Batem palma?” și spune ce vedete ar vrea să aibă în platou.
09.06.2023 | 13:04
Cosmin Selesi emotii intense la filmarile showului Batem palma Vrea sa filmeze cu Salvarea la usa Imi este frica sa nu bubui
Cosmin Seleşi, suspans şi emoţii la filmările "Batem palma?"/ fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleşi ne-a vorbit despre sezonul doi de la „Batem palma?” şi despre emoţiile pe care le trăieşte la filmări. Ba mai mult, îndrăgitul prezentator recunoaşte că ar vrea să joace şi el rolul concurentului în emisiunea pe care o moderează. Totodată provoacă şi câteva vedete să participe la acest show pentru a-şi încerca norocul şi a-şi testa intuiţia.

Cosmin Seleşi, emoţii mari la filmările „Batem palma?”. De ce vrea să filmeze cu Salvarea la uşă

Filmările sunt în toi pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Batem palma?”, un proiect care, spune Cosmin Seleşi, i se potriveşte mănuşă. Este un show în care intuiţia este arma pricipală, iar alegerile decid soarta concurenţilor, motiv pentru care emoţiile ating cele mai înalte cote.

ADVERTISEMENT

Tocmai din această cauză actorul dezvăluie pentru FANATIK că ar fi mai liniştit dacă s-ar filma cu Salvarea la uşă. Trăiește suspansul cot la cot cu concurenţii, iar emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât nu îi poate ajuta cu vreun sfat sau vreo alegere.

„Ar trebui să filmăm cu Salvarea. Îmi este frică să nu bubui!”

 “Îţi spun cu mâna pe inimă, s-au întâmplat nişte lucruri fantastice. Concurenţii sunt geniali. Emisiunea, show-ul acesta a ajuns să fie despre oameni, e fantastic. Devine încet încet, dacă mă întrebi pe mine, inspiraţional. Avem nişte concurenţi cu nişte poveşti de viaţă care te inspiră. Sunt câteva care pe mine m-au zbârlit.

ADVERTISEMENT

“S-au întâmplat nişte lucruri care m-au căsăpit. Nu pot să îţi spun că aş da din casă, iar din primul sezon nu îmi amintesc. Nu mai ştiu, am atâţia oameni în cap că nu mai ştiu cine a fost, care a fost. Mi-au rămas clar câţiva întipăriţi în minte.

Am emoţii că nu pot să le zic nimic concurenţilor. Nu ai de unde să ştii ce este acolo. Uneori îţi vine să le zici să se oprească, alteori îţi vine să le zici să meargă mai departe, dar nu poţi. Şi atunci când ei merg mai departe şi ajung cu nişte sume imense pe panou şi cu una mică, riscul este mare. E senzaţional!

ADVERTISEMENT

Nu îţi permiţi să spui asta că este în joc totul. Eu am mai zis, ar trebui să filmăm cu Salvarea pentru că eu pun patos acolo. Îmi este frică să nu bubui, pe cuvântul meu de onoare”, a mărturisit prezentatorul.

Cosmin Seleşi îi provoacă pe Andreea Esca şi pe Smiley să participe la „Batem palma?”

Cosmin Seleşi recunoaşte că atât de mult îi place aceste format de emisiune, încât i-ar plăcea şi lui joace rolul concurentului şi astfel să îşi testeze norocul şi intuiţia. Iar provocarea ar fi cu atât mai mare, dacă i-ar avea colegi de platou pe Andreea Esca sau Smiley.

ADVERTISEMENT

“Dintre vedete i-aş lua pe toţi, Pavel Bartoş, pe Smiley, Andreea Esca, Andi Moisescu. Şi eu aş vrea să joc să văd dacă am intuiţie, dacă reuşesc să elimin cât mai multe cutii. Să văd ce noroc am”,  ne-a spus Cosmin Seleşi.

Şi dacă la emisiunea pe care o şi moderează ar participa oricând, la Survivor recunoaşte că nu ar merge niciodată în calitate de concurent. Nu ar spune nu în schimb, rolului de prezentator al celebrului show de aventură The Amazing Race. Dar până să ajungă acolo, se împarte cu succes între televiziune şi teatru, aici pe plaiurile noastre mioritice.

„Eu lucrez şi la Teatrul Muzical Ambasadorii în momentul de faţă, de la Ion Creangă ne-am despărţit amical să spunem. Încep turneul cu „Te despart de nu te vezi” din toamnă. Bineînţeles o să vină „Fantoma de la Operă”, avem mai multe spectacole şi mai pregătim ceva”.

Şi cu atâtea proiecte, Cosmin Seleşi nu ar putea să fie altfel decât prins la filmări de dimineaţă până seara. Actorul recunoaşte că soţiei nu îi este tocmai uşor să fie cea care se ocupă în totalitate de copii.

„Aici este chiar o problemă. Este complicat pentru că şi ea este la serviciu şi săraca se împarte între serviciu, copii, antrenamente, plus ce mai au copiii, şcoală. Este un pic complicat, dar o să le rezolvăm încet încet cu înţelere”, a adăugat prezentatorul.

„Eu nu cred că sunt vreo vedetă. Vedete sunt Hagi, Nadia Comăneci, Andreea Esca, Sandra Izbaşa”

Cosmin Seleşi recunoaşte pentru FANATIK că nu se consideră vreo vedetă şi chiar dacă oamenii îl recunosc, îl opresc pe stradă şi vor să facă poze cu el, acest spune el, i se potriveşte mai degrabă altora. Ba mai mult, chir şi pe copii i-a crescut în acelaşi spirit, iar pentru ei este tati şi atât.

“Copiii mei sunt bine. Nu se laudă cu mine pe la şcoală, copiii mei nu au din astea. Pentru ei acesta e serviciul meu. Pentru ei sunt tati, nu vreo vedetă. Nici eu nu cred că sunt vreo vedetă. Vedete sunt Hagi, Nadia Comăneci, Andreea Esca, Sandra Izbaşa. Eu aşa consider.

Vedetele care ies din ţară şi ajung în Dubai sau în Coreea, iar oamenii fac poze cu ei. Abia ăia sunt vedete. Şi eu fac poze cu oamenii pe stradă, dar nu în străinătate”, recunoaşte Cosmin Seleşi.

Cosmin Seleşi, despre relaţia cu urmăritorii din online: „Dacă nu ştiu să scrie româneşte le dau block”

Nu se consideră el vedetă, dar celebru tot este. Aşa că am fost curioşi să aflăm ce fel de relaţie are cu fanii săi şi dacă doamnele sau domnişoarele îl asaltează cu mesaje.

„Nu prea primesc mesaje de la doamne sau domnişoare, jur. Primesc felicitări. Chiar am nişte urmăritori foarte cumsecade şi cuminţi, vorbesc frumos, vorbesc literar, gramatical şi mă bucur.

Pe facebook mai sunt şi alte categorii de oameni, dar i-am eliminat. Eu nu urmăresc să am foarte mulţi followerşi, mai importantă e calitatea. Dacă nu ştiu să scrie româneşte le dau block, block, block. Nu îmi trebuie milioane de urmăritori”, a mărturisit Cosmin Seleşi.

ADVERTISEMENT