Life

Cosmin Seleși, noul prezentator Pro TV. Ce emisiune prezintă

Cosmin Seleși este noul prezentator Pro TV. După o colaborare lungă cu Antena 1, revine la faimosul post TV. Ce emisiune va modera aici?
14.09.2022 | 15:28
Cosmin Selesi noul prezentator Pro TV Ce emisiune prezinta
Cosmin Seleși, noul prezentator Pro TV. Ce emisiune prezintă. Foto: Pro tv
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși este noul prezentator de la Pro TV! Iată ce emisiune prezintă acesta la faimosul post TV!

Cosmin Seleși, noul prezentator Pro TV. Ce emisiune are

Cosmin Seleși a părăsit Antena 1 după zece ani de colaborare, unde a prezentat emisiunea Te cunosc de undeva, și acum se reinventează.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune se reîntoarce la Pro TV, cu propria sa emisiune, astfel că le-a răspuns și fanilor la o întrebare des pusă: când revine la TV?

Emisiunea pe care o va prezenta Cosmin Seleși se numește Batem palma?, care este un show bazat pe noroc și distracție, la finalul căruia concurenți vor pleca acasă cu sume importante de bani sau cu unele mici. Totul se bazează pe noroc și dorința de risc, transmite Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Cosmin Seleși despre revenirea la Pro TV

Fostul coleg al Alinei Pușcaș de la Te cunosc de undeva a mărturisit că este foarte fericit să revină la PRO Tv, alături de o echipă pe care o cunoaștea deja.

Dar un alt motiv de bucurie pentru el este faptul că va fi mai aproape de telespectatori și le va cunoaște părerile celor de acasă.

ADVERTISEMENT

„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor!

Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor”, a spus el, conform unui comunicat Pro TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cosmin Seleși promite că emisiunea Batem palma? va fi una plină de distracție și de momente trăite intens.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”, a mai transmis acesta.

ADVERTISEMENT