Life

Cosmin Stanciu a primit un diagnostic crunt după eliminarea de la Survivor România: „Am plâns mult de supărare”

Cosmin Stanciu de la Survivor România a primit un diagnostic crunt după ce a fost eliminat de la Survivor România, motiv pentru care a plâns foarte mult.
23.06.2021 | 10:46
Cosmin Stanciu a primit un diagnostic crunt dupa eliminarea de la Survivor Romania Am plans mult de suparare
ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale. Campionul la karate s-a întors în țară imediat după eliminare și a vorbit despre experiența de aproape jumătate de an de care a avut parte.

Din păcate, fostul faimos a primit un diagnostic destul de serios după ce a participat la cel mai dur reality show. Sportivul are plămânul stâng afectat și nu mai poate face efort fizic o perioadă.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui inteviu, Cosmin a vorbit atât despre problemele de sănătate, cât și despre relațiile pe care le-a avut cu foștii colegi din echipa roșie.

Cosmin Stanciu a primit un diagnostic crunt după eliminarea de la Survivor România: „Am plâns mult de supărare”

Cosmin Stanciu a oferit un interviu despre experiența Survivor România. Invitat la „Ștafeta mixtă”, tânărul a vorbit despre diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii.

ADVERTISEMENT

Sportivul a recunoscut că a plâns mult după ce a ajuns la spitalul din Dominicană, conștient că nu va mai putea continua competiția care este aproape de final.

Problemele la plămân l-au afectat în ultimele săptămâni fără a-și da seama. Cosmin nu mai era la fe de eficient pe trasee în ultima perioadă, însă credea că este vorba doar de oboseală, foame și stres, la fel ca mulți dintre cocurenți.

ADVERTISEMENT

„Acolo eram foarte slăbiți și eram convinși că la un moment dat poate să cedeze. Îmi doream să ajung în finală. Cred că aș fi fost unul dintre finaliști. În momentul în care mi s-a spus de către medic că nu e bine, că nu mai pot intra în competiție, eu voiam sa intru, dar eram conștient că nu e bine ce fac.

O parte din mine a rămas acolo, am fost foarte trist. Am plâns când eram în spital, de ciudă și de supărare că nu puteam să fac nimic să continui. Riscul de a mă întoarce cu un plămân infectat în camp, orice bacterie mică mă putea afecta mult mai rău.

ADVERTISEMENT

Acolo nici nu mi-am dat seama, poate în ultima lună. Ce însemna pregătire fizică și traseu, nu aveam probleme, dar în ultima lună simțeam că nu pot să dau 100%, dar eu am zis că e de la oboseală. Nu respiram cum trebuie și până la urmă s-a declanșat”, a declarat Cosmin, potrivit WOWbizro.

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni

Cosmin Stanciu s-a apropiat foarte mult de Zannidache pe parcursul competiției, dar și de Sebastian Chitoșcă sau Raluca Dumitru. Cea mai puternică legătură o are cu Zanni, deși par destul de diferiți în aparență.

Sportivul a avut numai cuvinte de laudă pentru protejatul lui Alex Velea și îi cunoaște povestea dificilă de viață, pe care niciodată nu a expus-o așa cum au făcut alții.

Zanni avea foarte multă încredere în Cosmin, așa cum a recunoscut acesta din urmă.

„Eu știu povestea de viață a lui Zanni foarte bine. Este omul cu care am stat 24/24. Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc.

El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună.

Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine”, a mai spus Cosmin.

Întrebat care a fost cel mai de temut adversar de la Războinici, Cosmin Stanciu a spus că Marius Crăciun, mai ales că era bun atât pe traseu, cât și la proba de îndemânare. Fostul faimos recunoaște că l-a văzut pe Marius ca fiind cel mai bun din competiție.

ADVERTISEMENT